31.7.05

Nördäämässä

Olen Assemblyssä, aloitin irkkaamisen.

On hauskaa, kolmen tunnin päästä tosin taidan lähteä kotiin nukkumaan, koska huomenna töitä. Töiden jälkeen on vielä pakko jaksaa mennä pyöräilemään (kyllä, pakko, olen syönyt niin vitun lihottavaa ruokaa tällä viikolla).

No juu.

Osaan toivottavasti tilata yhden oluen unkariksi ja vielä kiittää kun olen saanut sen!

22.7.05

Kent!

Kentin uusin levy, eli Du & jag döden, on aivan loistava. Yhtään mitään en ymmärrä siitä, mitä siinä lauletaan, mutta ei se mitään. Pakko hehkuttaa.

Majoitus on nyt varattu sekä Budapestiin että Zagrebiin, paitsi kahden viimeisen yön osalta. En vielä tiedä, missä olen silloin. Voisin katsoa, onko siinä radan varressa jotain mielenkiintoista kaupunkia, jossa voisi olla yhden yön. Budapestin lentokentällä ei nuku kovin mukavasti (lähde: http://www.sleepinginairports.net/europe/budapest.htm), joten vikan yön taidan viettää hostellissa Budapestissä.

Sunnuntaina serkun rippijuhlat, en kuulemma onneksi joudu kirkkoon!

Tykkään muuten ihantosipaljon tästä uudesta kodistani. Sain huonekalut heti sopiville paikoille.

17.7.05

Töissä tänään

Tuska-festarit on nyt tänä viikonloppuna, eli illalla töissä oli ihan kamala ruuhka. Onneksi tosin asiakkaina oli varsin paljon hyvännäköisiä pitkähiuksisia miehiä. :)

Muutama keskustelu:

Minä: "Niissä hampurilaisissa kestää hetki, voitte mennä pöytään odottamaan ja ne tuodaan teille."
Asiakas: "No me ei kyllä odoteta!"

En minä nyt hampurilaiseksikaan voi muuttua...

Minä: "Tuleeko mukaan, vai syötkö täällä?"
Asiakas: "Täällä."
Minä iloisena siitä, että ei tartte pakata mukaan (kolme edellistä asiakasta otti mukaan): "Kiva!"

Robbie Williams oli loistava Live8-konsertissa. Katia oli nauhoittanut mm. sen esiintymisen, katsottiin se pari kertaa torstaina. Hienon kuuloista, kun jotain 200 000 ihmistä lauloi Feeliä tai Angelsia.

Williamsilla on hyvät lyriikat. "I don't want to die, but I ain't keen on living either." "All the lonely hearts in London caught a plane and flew away." "When I wake up I look like Kiss but without the make-up."

13.7.05

Belgiaan?

Tulin tänään Emilian (mua vuotta ylempää vuosikurssia tutalta) kanssa samalla bussilla kotiin, ja kuulin että se on menossa ehkä Belgiaan vaihtoon ensi keväänä. Louvainin katolisen yliopiston tuta-kurssit on kuulemma englanniksi, joten minäkin voisin jopa pärjätä siellä. Lisäksi sinne pääsee helposti vaihtoon, ensi lukuvuodelle kukaan ei hakenut.

Ranskan taidosta olisi varmaan enemmän hyötyä, kuin espanjasta. Eniten tässä tosin vaikuttaa sijainti, Louvain on vajaan tunnin junamatkan päässä Brysselistä, joka on aivan ihana.

Se on eri yliopisto, kuin flaaminkielinen Leuvenin katolinen. Tuossa jälkimmäisessä on Euroavian alayhdistys, ja yksi nykyisen kv-hallituksen jäsenistä on sieltä. Johanilta voisi tosiaan kysyä enemmän asiasta.

Helsingin yliopiston kielikeskuksessa on mahdollista suorittaa neljä ranskan kurssia vuodessa kahtena tiiviskurssina. Jos mä sitten vielä opiskelisin ahkerasti kesällä, niin ehkä mä voisin vaihtovuoteni loppuvaiheessa selvitä normaaleista turistitilanteista... ;)

Tuo nyt on yksi vaihtoehto. Aika näyttää, mihin tässä vielä päädynkään.

9.7.05

Kuolema

...kuittaa univelat.

Olin yövuorossa, pääsin lähtemään 6.42 junalla kotikotiin. Uusi kotini Otaniemessä ei ole vielä asuttavassa kunnossa.

Ensi yönä sama uudestaan, tosin sillä erotuksella, että mun työt alkaa jo klo 21, eikä 00. En tiedä, miten selviän aamuun saakka. Ehkä kuitenkin eniten pelkään sunnuntai-iltaa, jolloin siis taas töitä.

Hiukkasen väsyttää joo.

Olen ollut lentokoneessa noin 62 kertaa. Kiviäkin kiinnostaa.

8.7.05

Slovenia!

Kaksi uutta maata, bussi Pulasta Triesteen menee pakosti Slovenian läpi. :)

Kroatiaan!

Olen Zagrebissa, Budapestissä, Kölnissä tai Pulassa 5.-12.8. ja 18.9.-3.10. Varasin tänään liput. Finnairin sivuilta sai vielä halvemmalla liput Budapestiin, kuin Ebookersilta, eli 200,14 euroa.

Kaksi uutta lentoyhtiötä (mahdollisesti kolme, jos HEL-BUD lennot on codeshare, ja Malev lentää), eli Germanwings ja Ryanair, kuusi uutta lentokenttää, eli Budapest, Köln-Bonn, Zagreb, Trieste, Stanstedt ja Tampere ja yksi täysin uusi maa, eli Unkari. Olen ollut sekä Kroatian, että Serbia-Montenegron alueella, kun ne olivat vielä Jugoslavia.

"Ihan jees." :):):)):):))))

Budapestiin ja Zagrebiin!

Tämänhetkinen matkasuunnitelma elokuulle olisi seuraava:

Pe 5.8. lento Helsingistä Budapestiin, klo 8.10-9.30.

Perjantai, lauantai ja ehkä osa sunnuntaista Budapestissä.

Su 7.8. joko päivällä tai illalla junalla Budapestistä Zagrebiin.

Ehkä osa sunnuntaista, maanantai, tiistai, keskiviikko ja osa torstaista Zagrebissa muun Euroavian tulevan hallituksen kanssa.

To 11.8. junalla Zagrebissa Budapestiin, klo 15.52-20.58.

Pe 12.8. lento Budapestistä Helsinkiin, klo 10.20-13.40.

Ebookersilta löytyi Finnairin suorat lennot Budapestiin 206 eurolla!

3.7.05

Tulipa taas todistettua

Seuraava yhtälö pätee ihan poikkeuksetta:

Heidi + viinipullo = huono idea.

Olin perjantaina Demi-miitissä, join yhden viinipullon ja yhden 0,5 litran siiderin, eli yhteensä noin 7,5 alkoholiannosta. Kotimatkalla sammuin bussiin. Mulla on hyvin hämäriä muistikuvia jostain kymmenestä eteenpäin.

Tuli jotenkin mieleen tyttösitsit, eli ihan kaameat perseet vähällä alkoholimäärällä. En ollut syönyt kauheasti päivällä, ja join sitä viiniä samaan tahtiin kuin normaalisti siideriä.

Mutta oli kivaa. :) Demittäjät kivoja. Harmittaa vaan, että en selvinnyt lauantaiaamuna purjehtimaan, ja töissä oli aika tuskaa eilen.

Tietokone toimii taas. Kaadoin tän päälle kahvia keskiviikkona, tänään tää yhtäkkiä toimi. Ilmeisesti kuivumisessa meni pari päivää.