13.10.03

Opinnoista...

Mun opintosuunnitelma on nyt valmis. Noppia on tulossa 239, joista tosin 37 kieliä, 2 orientoivia opintoja, 1 jota en ehkä edes suorita (Toimialojen erityspiirteet) ja 2 tieteen filosofiaa. Ja kaikki loppu sitte taloutta ja tekniikka. Mulla tulee mm. kaksi syyslukukautta, jolloin mulla on 26,5 ovaria, joista tosin kumpanakin syksynä kuusi kieliä. Mä en oikein enää voi venyttää mun opintojani, kun mulla menee sitten tuet alta. :P

Äh, en mä tiedä. Nyt tuntuu siltä, että ehkä mä en sittenkään halua lukea lentotekniikkaa sivuaineena. :o Ehkä kavereiden ammatinvalinta-angsti on tarttunut muhunkin.

Mitä mä sekoilen. Mä haluan lukea lentotekniikkaa, koska mä haluan joskus tehdä töitä lentokoneiden parissa. Mä haluan myös lukea espanjaa, koska mä ehkä joskus haluan muuttaa sinne (mulla ois jo sopiva talo katsottuna Concha Espinhan ja Paseo de la Castellanan kulmasta, Santiago Bernabéun vierestä :D). Ja mua kaduttaa se, että lopetin ranskan lukiossa. :P Oui, je veux étudier francais... Tai jotain.

Mä en enää ikinä juo neljäätoista alkoholiannosta yhden illan aikana. Multa on hävinnyt yksi tunti elämästäni täysin, muutenkin on vähän hämäriä muistikuvia, mulla on kännyssä kaksi hämärää tekstiviestiä (mitä mä olin tekstannu isille joskus puolenyön maissa??) ja mun matikan lukeminen meni täysin pipariksi - välikokeesta tulossa tuurilla 9/24. :P Mä ansaitsen hylsyni. Mutta hauskaa oli, ei siinä mitään. :) Keittiössä on parhaat bileet (ja ilmainen viina).

Ja ai niin, onnitelkaa mua: menen huomenna kihloihin! :D (Liittyy meidän leffaan, kaikille söpöille ja mukaville miehille tiedoksi, olen siis edelleen vapaa! ;D) Oi armas Éowynini...

"Niin, ja sitten Dernhelm olikin Éowyn!" :D Leffan paras kohtaus mielestäni.

[ingenting]