25.11.03

Vaihdoin sähköyhtiötä

Jenste ylipuhui mut Ekosähkön asiakkaaksi. Siinä ei ole kuukausimaksua, joten mun minimaalisella kulutuksella se tulee halvemmaksi kuin Helsingin Energialta tilattu sähkö. Lisäksi Helsingin Energialle mä maksan ylimääräistä tuulivoimasta.

Sikajuhlat sujuivat hyvin. :) Prodekon kuntosalilla on vielä joku laatikko, joka mun pitää toimittaa sieltä pois. Ajattelin itseasiassa ostaa kaikki ne laatikot, joita Seba toi meille salaatin tarjoiluastioiksi. Mä tartten pyykkikorin, pyykkivadin, tarjoilukulhoja sekä säilytyslaatikoita vintille. Toisin kuin tukussa väitettiin, pastasalaatti viidellesadalla hengelle EI mahdu neljäänkymmeneen litraan, vaan oikeampi saavien yhteiskoko oli 150 litraa... Kävelin sieltä kotiin aamuyöllä. Jossain Seurasaaren kohdalla oli yhden pensasaidan oksat ihanasti huurussa, ja se oli todella lumoavan kaunista. :)

Eilisessa säässä ei ollut mitään logiikkaa. Joka toinen kerta, kun mä menin ulos, oli lämmintä, ja joka toinen kerta jäätävää. Joskus ysin maissa tuuli ihan helvetisti keskustassa. Noh, Helsingissä tuulee aina. Onneksi mä en asu ihan rannalla...

Äääh, mä lähden kotiin. Neljän tunnin päästä alkaa vaalipaneeli, täytyy mennä mainostamaan sinne itseäni.

[Jenste]