14.12.03

Huh mikä viikko

Viikko sitten perjantaina mä olin Eeron kanssa yhessä talonvaltaus-tapahtumassa ihmettelemässä. Mulla olisi ollut siitä paljon kirjoittettavaa. Sunnuntaina mä olin Katian kaa Messukeskuksen Vuoden Voittaja -koiranäyttelyssä, BIS oli aivan yli-ihana basset hound. Siitäkin olisi riittänyt juttua. Maanantaina oli meidän leffan ensi-ilta, taas yksi jännittävä asia elämässäni.

Mutta mä en ole päässyt kertomaan koko maailmalle yhtään mitään, koska mä olen ollut kipeänä koko helvetin viikon. Yleensä mun flunssat kestää kolme päivää, mutta koska mua ei huvita mennä kouluun torstaiksi ja perjantaiksi mä huijaan olevani vielä kipeänä. No nyt mulla oli kuumetta kuuden vuorokauden aikana. :P Mä olen kärsinyt. TV:stä tulee loppujen lopuksi aika paskaa ohjelmaa (paitsi Conan O'Brien, jonka mä löysin toissapäivänä). Tänään kuume sitten laski toivottavasti lopullisesti. Mulla oli jopa alilämpöä, vaihtelu virkistää! Tai sitten ei.

Sairas pääkipu. Menin nukkumaan klo 20.30, ja lopputuloksen voittekin päätellä tän viestin kellonajasta... Olisi pitänyt arvata. Mun päiväjärjestys on ihan perseellään, ja maanantaina pitäisi jaksaa herätä töihin.

[hiljaisuus] Täällä on nukkuvia ihmisiä. Oon siis jälleen kerran isin luona.