1.12.03

Sairasta?

Tulin tänä aamuna kouluun tunnin etuajassa tekemään kansiksen läsnäoloharjoituksia. :D Mä en eilen illalla jaksanut tehdä niitä, joten oli pakko raahautua tänne jo kahdeksaksi. Jes.

Lauantaina (tai sunnuntaina, ihan miten vaan) tulin himaan joskus vähän ennen viittä aamulla. En ollut ainoa, mun naapurit tuli heti perään. Ja niiden jälkeen vielä jotkut. Ikinä ei oo ollu samanlaista määrää ihmisiä rappukäytävässä päiväsaikaan.

lappeen Rannassa oli hauskaa. Iltatähti on kiva paikka. :) Olin siis perjantaina Nooran ja Mikan pikkujoulusynttäritupareissa. (Ei, mä siis en ollut Askosponssissa.)

Lauantaina oli sitten Marin tuparit ja valtsikan bileet. Marin koti on ihana, kuten Marin siskonkin (joka asuu samassa kerroksessa). Kumpikin asunto oli kuin suoraan jostain sisustuslehdestä. :) Miksei mulla oo yhtä hyvä maku sisustuksen suhteen? :P Toisaalta, kuten joku sanoi mun tupareissa: "Tää on ihan Heidin näköinen." :)

Huomenna vois laittaa lisää valokuvia seinälle. :) Tänään ei ehdi, koska menen isiä moikkaamaan töiden jälkeen. (Lue: Deliä rapsuttamaan.) Pakko mennä sielläkin käymään, jos mä meen viikonloppuna Messariin, niin mä varmaan muuten päädyn ryöstämään sieltä kultaisen noutajan itselleni. ;)

Ai niin, mä pääsin yhdeksi Prodekon ensi vuoden juomanlaskijaksi. :):) Jesjes. Hallitus- ja toimihenkilövaalikokous oli kuulemma Prodekon historian pisin, se kesti reilut 4 h...

[tietokoneen näpyttely] Ihanan rauhallista.