20.12.03

Terve taas?

Jep, poskiontelontulehdus mulla oli. Sain antibioottikuurin siihen, ja nyt taidan olla jo aika terve. Mä oon niistäny tänään vaan kolme kertaa. :)

Mä en kyllä halua vähään aikaan olla kipeänä. Mä pidän hyvin paljon omasta kodistani, mutta en tosiaankaan halua viettää enää viikkoa makaamalla sohvalla katsoen telkkaria.

Oli tosi outoa katsoa Kuninkaan paluu. Mä jotenkin alitajuisesti kai pidän meidän leffaa sinä ainoana oikeana, ja Jacksonin leffa on ihan perseestä, koska se on niin erilainen. Sitäpaitsi me noudatettiin kirjaa paljon orjallisemmin. No joo. Mä en kauheasti ole pitänyt aikaisemmistakaan osista, joten ei mikään yllätys, että mä en hirveästi pitänyt tästäkään. Ärsyttävää katsoa elokuvaa, kun koko ajan tietää (suunnilleen), mitä seuraavaksi tapahtuu. Siinä ei ollut mitään jännitystä. No mä olen ehkä hiukan jäävi sanomaan yhtään mitään siitä elokuvasta. Lähes kaikki mun sanottavani on hyvin merrimäistä purnausta. ;) No ne erikoistehosteet oli hienoja, myönnän.

Ai niin: mä pääsin läpi virkamiesruotsista!!!!! Woohoo! :):) Mä ehkä sittenkin joskus voin valmistua... Mun ei enää ikinä tartte opiskella ruotsia! Mä en kyllä parin vuoden päästä osaa enää sanaakaan ruotsia... No ehkä helmikuinen risteily Tukholmaan auttaa. ;)

Tosi outoa olla mun vanhassa huoneessa. Tää ei ole enää se sama huone. :( Kalusteet on erilaisia, seinillä on vaan osa entisistä kuvista eikä täällä ole enää mun ihania kiskoilla olevia lamppuja. Tosi ristiriitaista, tää on koti ja mä kuulun tänne, enkä siltikään kuulu. Muu talo on edelleen koti, mutta tää huone on jotain ihan kamalaa. Ihan kivasti isi tän on sisustanut, ei siinä mitään, mutta kun tää ei ole enää mun huoneeni. Nyyhkis.

[Jonna Tervomaa: Rakkauden haudalla]