25.12.03

Yöpaita tuli :D

Sain taas lahjaksi yöpaidan, kuten joka ikinen joulu. Aina joku saa älynväläyksen ja antaa mulle yöpaidan, tällä kertaa äiti sai tän kuningasidean. Koko asia on jo yksi suuri vitsi. Mä en halua yöpaitoja. Mä käytän yleensä mun French Connectionin t-paitaa (jonka päälle on mennyt punaviiniä enkä siis voi sitä muuten käyttää) ja mahdollisesti pyjamanhousuja, tai sitten nukun alasti, riippuen ihan kuinka kylmä mulla on. Mä en todellakaan tarvitse lisää yöpaitoja! Ja joka hemmetin joulu mä saan sellasen. Uskomatonta.

Sain myös 12 viinilasia. :D 8 mun tädiltä ja vaarilta ja sitten 4 isiltä. Isin ilme oli mielenkiintoinen kun mä kerroin saaneeni 8 viinilasia... :)

Söin eilen ihan liikaa, olo oli huonoin ikinä. Hobittipitojen jälkeinen ähky ei ole koskaan ollu yhtä paha kuin eilen. :P Meillä ei ollu kauhean perinteisiä jouluruokia. Mä hieman innostuin juustotarjottimen antimista... Kalkkuna on hyvää brie-juuston tai vuohenjuuston kanssa, kannattaa kokeilla.

Mun 8-vuotias serkku kysyi että olenko mä aikuinen. Mä en osannu vastata. Mä olen 19 vuotta, asun yksin, opiskelen korkeakoulussa - mutta en ole mielestäni vielä aikuinen. Missä vaiheessa ihminen on aikuinen? Miten edes määritellään aikuinen?

Conan O'Brienilla on samanlainen peruukki kuin Merrillä. :D Vähänkö mä repesin eilen...

Robert's Coffeen joulukahvista tulee ihan mieleen Intia. Siinä oli joitain samoja mausteita kuin intialaisissa ruoissa, eli varmaan kanelia ja kardemummaa. Tuli kivan nostalginen olo eilen. :) Every child is potentially the light of the world jne.

Joulupäivä on ihana. Saa vaan lojua, lukea (sain Liza Marklundin Punaisen suden), syödä suklaata... :) Mä en oikeasti tiedä kumpi on parempi, joulupäivä vai jouluaatto? Onneksi ei tartte valita. :)

Toisaalta mä ootan jo sunnuntaita... :)

[Kate Ryan: Desenchantée]