4.1.04

Hammassärky

Mun hammasta alkoi särkeä torstaina, eikä se kipu mee pois. Mä en halua mennä kunnalliseen päivystykseen, koska (ainakin mä uskon niin) YTHS on halvempi. Mun sairausvakuutus kattaa suurinpiirtein kaiken muun, paitsi hammashoidon. :(

Toisaalta, kumpi maksaa enemmän: 6 € YTHS:lle plus menetetty palkka (todellakin meen sinne ma-aamuna) ja särkylääkkeet vai x € tavalliseen hammaslääkäriin? Voinko mä enää helsinkiläisenä mennä ees Espooseen hammashoitoon?

Mulla on enää yks Ibumax jäljellä. Ihan niinkuin se auttais jotain... Isiltä murtu solisluu pari vuotta sitten, ja se sai siihen supervahvoja särkylääkkeitä. Se ei ikinä tarvinnut itse niitä, joten pakkaus on vielä tallella. Kolmiolääkkeiden vetäminen hammassärkyyn on kyllä ehkä liioittelua? Toisaalta, mä en oo koskaan kestäny kipua kovin hyvin... Kulmakarvojen nyppiminen ekaa kertaa oli täyttä tuskaa. :D Mulla on myös sairas piikkikammo, mua alkaa pelottaa kun Deliä pistetään eläinlääkärillä. Depsu itse ei ikinä ees tajua, että sitä rokotetaan...

Se omituinen läikkä mun jalkapohjassa on kuin onkin luomi. Jipii. Se poistetaan kahden viikon päästä perjantaina, samana päivänä ku on Prodekon toimihenkilövaihto. Well, en sitten sauno siellä. Tullee myös alkoholin osalta halpa ilta, mä kun oon puudutuksen jälkeen aina muutenkin aika tööt.

Tää vuosi siis alkaa aika samoissa merkeissä kuin edellinenkin. Miinus sydänsurut. Nyt mä todellakin aion noudattaa pilkuntarkasti kaikkia lääkärin antamia hoito-ohjeita ja kärsin sen parin viikon liikuntakiellon. En todellakaan halua uusintaa viime talvesta.

Tää on kolmas luomi, mitä multa poistetaan. Se tuntuu paljolta.

Nyt uhmaamaan kylmää Delin kanssa.

[hiljaisuus]