24.1.04

Hmph

Mun selkään ei sattunut enää eilen, mutta nyt taas jomottaa. :P Osasyynä saattaa tosin olla mun vanha ja rikkinäinen sänkyni, jossa mä taas onnettomuudekseni nukuin viime yön.

Toissapäiväiset sitsit onnistu hyvin, ainakin mun pääruoka oli jääkylmää ja jälkiruoan jäätelö sulanut. ;) Tuli vähän sählättyä mm. kahvinkeittimen kanssa, mutta onneksi sitsaajat ei näe keittiöön. ;)

Tänään lähdetään sitten Jennin mökille Sipooseen. :) Äiti on varma että me hukutaan jäihin, ellen mä sitten sitä ennen aja puuta päin. Äiti on ihqu. :) Meidän autossa onkin paikkoja vain seitsemälle, eikä kahdeksalle niinkuin mä luulin, mutta eiköhän me mahduta (Ihan sama mulle, kuinka ahtaasti muut istuu, kuskillahan on oma penkki. ;D).

Joku on löytänyt tänne hakusanoilla group sex movies. :D Ei, ei me vielä olla kuvattu sitä pornoversiota Kuninkaan paluusta. ;)

Mä käytän törkeän paljon hymiöitä. Kärsikää.

Tää ei kyllä todellakaan ole ollut elämäni parhaita viikkoja. Ens perjantaina tikit (toivottavasti) lähtee. Mä saan tosin silloin myös patologin lausunnon siitä luomesta... Enpäs jatka tota ajatusta.

[hampaiden harjaus]