7.1.04

Sama pää kesät talvet

Äh, mä unohdin ilmoittautua puheviestinnän kurssille, ja nyt kaikki ryhmät on jo täynnä. :P Muuten taidan onnistua saamaan lukujärjestykseni sellaiseksi, että mulla on maanantait mukavasti vapaita - työntekoon. Myös perjantai-illat näyttäisivät sopivilta raadantaan.

Mä tartten rahaa, okei?

Ainoa kurssi nyt keväällä, mitä mä todella odotan, on espanjan kakkoskurssi. Fysiikka, matikka, ohjelmointi, fyssan labrat ja dynamiikka ei oikein nappaa. Toivottavasti ees joku niistä osoittautuis mielenkiintoiseksi. :)

Otan fyssan labratyöt jo helmikuussa, koska huhtikuussa on jo hyvät pyöräilykelit, ja kulutan silloin paljon mieluummin keskiviikkoiltani pyörän selässä kuin koulussa. :) Nyt oon saanu vähän poljettua spinningiä.

Spinning on substituutti pyöräilylle. Kun pyöräilyn komplementin, eli hyvien ilmojen, tarjonta pienenee, kasvaa substituutin kysyntä. :D Spinning ei kuitenkaan ole täydellinen substituutti pyöräilylle, kummassakin on omat puolensa. Spinningin etu on juuri säästä riippumattomuus, mutta muuten tavallinen pyöräily on paljon kivempaa. Maisemia on hieman mukavampi tuijottaa kuin seinää, ja muutenkin tavallisessa pyöräilyssä tuntee tuulen mukavasti kasvoilla, ei voi lopettaa kesken lenkin (tosin kerran meinasin pyytää isin hakemaan mut kotiin Kylmälästä kun mulla oli lievä auringonpistos) ja mä nautin vauhdin hurmasta.

Äääää, mä haluan polkemaan. Ulos kesäiseen ilmaan. Ensi kauden tavoitteena mulla on nostaa lenkkien pituuksia. Nyt sellanen "normaali" lenkki on mulla 30-50 kilsaa, tavoitteena olisi saada se noin 50-70 kilsaan. Sen pitäisi käydä aika helposti, jos mä poljen samoja lenkkejä kuin ennenkin, mutta nyt Tuomarilan sijaan Töölöstä. Siinä tulee heti helposti jopa 30 kilsaa lisää. Tavoitteena olisi käydä ainakin kahtena päivänä viikossa polkemassa ja kahtena päivänä salilla tai kuntopiiriä kotona.

[All Saints: Pure Shores]