4.1.04

Sittenkin DI?

Teen just pizzaa, odotan taikinan kohoamista. Hieman evästä huomiselle. :)

Mä olen keksinyt aika monta syytä, miksi mun ei kannata ruveta lennonjohtajaksi. Ensiksikin mä haluan joustavat työajat, en usko että ainakaan alkuvaiheessa saa kauheasti vaikuttaa omiin työaikoihinsa. Mä haluan myös työn, jossa pääsee matkustamaan ja jossa on helppo muuttaa ulkomaille. Lennonjohtajan työssä ei pahemmin matkustella, enkä tiedä, kuinka helposti pääsisi ulkomaille. Johonkin englanninkieliseen maahan ehkä. Toisaalta, onko työ nykyisin täysin englanninkielistä? Mä haluan siis yleisemmin ammatin, jota voi ainakin periaatteessa harjoittaa missä päin tahansa maailmaa. Mä en halua olla sidottu lentokenttien sijainteihin. Lisäksi työssä tarvitaan nopeaa päätöksentekokykyä, mitä mulla ei pahemmin ole. Työn suuri vastuukaan ei oikein nappaa. Ja kuinka yksitoikkoista se loppujen lopuksi olisi?

En tiedä. Helsinki-Vantaa on tosin yksi mun lempipaikoistani, kyllä mä siellä mielelläni tekisin töitä. :) Tosin silloin siitä varmaankin katoaisi kaikki lumo aika nopeasti. :P

Jotain mä haluan tehdä lentokoneiden parissa. Vaikka sitten johdan Airbusin jonkun uuden konetyypin suunnittelua. :) Tai jotain. Mulla ei oikeasti ole mitään hajua mun mahdollisista työtehtävistä valmistumisen jälkeen. Mitä voi tehdä aineyhdistelmällä kansainvälinen liiketoiminta ja lentotekniikka?

Taikina taitaa olla valmista. :)

[Kate Ryan: Desenchantée]