6.2.04

Ah well

Mä integroin eilen matikan laskareiden 8-tehtävää reilun tunnin ajan. Sitten luovutin, ja tajusin äsken laskareissa että mä olin laskenut sen homogeeniyhtälön yleisen ratkaisun väärin. >:( Siis heti alussa tuli moka, joka esti tehtävän oikean ratkomisen. Muutenkin, mä luulin olevani kärryillä, mutta kotitehtävistä on tullut vaan 7/12 pistettä tähän mennessä. Syksyllä meni paremmin, vaikka mä en sillon mielestäni osannu yhtään niin hyvin kuin nyt.

Jotenkin mä kaipaan sitä, kun matikan kokeista saatto saada täydet pisteet minimaalisella kertaamisella (lukion 6- ja 9-kurssit). lvessalmen kokeet oli kivoja. ;)

Javasta ei puhuta.

Eikä siitä, että mun poistetulle luomelle täytyy tehdä joitain lisäkokeita. Suomessa kuoli viime vuonna muistaakseni 90 ja risat alle nelikymppistä naista kasvaimiin. Se ei ole kauheasti. Mulle ei voi käydä niin paska mäihä, eihän? 19-vuotiaillahan ei ole ihosyöpää? Ei etenkään jalkapohjassa, joka on varmaan lähes ainoa alue mun kehosta, joka ei ole koskaan palanut? Se luomi ei ollut kauaa mulla, mähän huomasin sen nopeasti, huomasinhan? Ihosyöpäänhän ei edes yleensä kuole, eihän?

Oh god, se olisi mun pahin painajainen.

Well, ainakin mulla olisi sitten hyvät edellytykset tulla huippupyöräilijäksi, tyyliin Lance Armstrong tai Niko Meriläinen. :D

Ja sitten vielä joskus ihmetellään, miksi mä olen niin paniikissa ihoni palamisesta. Ja sehän muuten palaa, esimerkiksi viime kesänä Lapissa vikana päivänä paloin hieman, vaikka laitoin suojakerrointa 20 olevaa aurinkorasvaa alle kahden tunnin välein. :o Heinäkuun helteet polttaa 800 metrin korkeudessa.

Niin, ja jos joku ei sitä vielä tiedä: mä aion joskus muuttaa Australiaan. :D

Haava on nyt parantunut, mutta mä olen sen verran nuhainen, etten uskalla lähteä edelleenkään lenkille. :P Pyysin tosin isiä tuomaan sen spinning-pyörän mulle maanantaina, jos oisin silloin terve.

Mä tosiaan toivon olevani silloin terve. Ja kaikki tajuaa mitä tautia mä tarkoitan.

[hiljaisuus]