9.2.04

Sitten kun mä valmistun mä en halua enää ikinä nähdä Maarintaloa

Kello on 22.26, eikä fyssan labraselkkari ole valmis. Mietin just miltä tunneilta voin huomenna lintsata vääntääkseni sitä. :P

Joo, mut kyykkätreeneihin on pakko mennä. ;) Mitä väliä jollain fyssan luennolla? ;)

Mulla alkoi kuukautiset taas kerran tänään. Erikoiseksi asian tekee se, että kierto oli lyhin ikinä mulla - 21 päivää. Siis 21. Parempi tosin, että ne alkaa viikon liian aikaisin kuin myöhään... :o Mutta silti 15 päivää ilman kuukautisia on liian vähän. :P Mä haluan pillerit. Mä haluan 28 päivän kierron. Mä haluan alle kuusi päivää kestävät kuukautiset (mikä ei välttämättä onnistu pillereillä, Mercilonit tosin lyhensi mun kuukautiset seitsemästä päivästä, öh, kuuteen, missä ne on pysyny pillereiden lopettamisenkin jälkeen).

Mä en kestä kuukautisia. Mä en välttämättä ikinä halua tulla raskaaksi, joten miksi ihmeessä mun täytyy kärsiä? Mun lantiokin on kunnon synnyttäjän lantio (lue: leveä). :D

Mä oikeasti muuten varmaan mieluummin adoptoisin lapsen kuin tulisin äidiksi perinteisin keinoin. Siis jos mä joskus haluan lapsia. Mä en tosin usko että musta tulisi hyvä äiti. Tai mistä sen tietää? Miten edes määritellään hyvä äiti?

Pelottava ajatuskin, että jokin taapero kutsuisi mua äidiksi. Uaah. Ei lähimpään kymmeneen vuoteen.

Mä olen täysin syyntakeeton tällä hetkellä. Mä en kestä tätä selkkaria. Mä vaihdan kauppakorkeaan/yliopistolle/lennonjohtajaksi. Hakupapereiden DL on torstaina.

[näppis]