27.3.04

Jäädä vai lähteä?

Mä en jaksa koulua. Mulla ei ole oikein mitään motivaatiota tehdä laskareita tai käydä luennoilla. Tällä viikolla ainoa asia, mitä mä olen tehnyt koulun hyväksi, oli viisi matikan tehtävää. :P Eikö mun nyt pitäisi olla ns. oikealla alalla, ja nauttia opinnoista? Eikö mun nyt pitäisi olla opiskelemassa sitä, mitä mä oikeasti haluan?

Mä tosiaan halusin tutalle, mä stressasin ihan järkyttävästi pääsykokeista ja sisäänpääsystäni. Mä olin todella onnellinen päästessäni sisään, se hetki hotelli Pallaksen pihalla oli yksi viime vuoden parhaista.

Ja nyt mä en enää tiedä, haluanko mä tätä. Mä olen tutalla, koska mä uskon saavani sitä kautta mielenkiintoisia ja kansainvälisiä työtehtäviä, edelleen uskon. Mutta entä jos mä en kestä opintojani? Toisaalta, mulla ei ole nyt yhtään tutan kurssia.

Päätin just, että mä katson vielä ensi syksyn. Mulla on sillon muistaakseni aika paljon tutan omia kursseja. Jos mä vielä senkin jälkeen haluan pois, mä lähden.

Mutta minne? Kauppakorkeaan voisi vaihtaa, mutta se tuntuisi hieman hassulta, kun tutkinnot meillä ja siellä on niin samankaltaisia. Enkkua voisi mennä lukemaan, mutta mä en halua siitä ammattia, joten se ei ehkä olisi niin hyvä idea. Sama juttu poliittisen historian kanssa. Ravintolakoulu Perho voisi olla kiva, mutta haluanko mä todella kokiksi? Ruokaa voi laittaa kotonakin. Lentäjäksi mä olen liian lyhyt, lennonjohtaja tai lentoemäntä muuten vaan huonoja ammatteja (tiukat työajat, nopea päätöksenteko, palveluammatti).

Näyttää aika vahvasti siltä, että mä joudun valmistumaan TKK:lta.

Ehkä tää tästä. TKK:n peruskursseilla tosin on sellainen maine, että ne ovat aika tuskallisia. Oletettavasti tää helpottaa jatkossa.

[Lost in Translationin soundtrack]