25.5.04

2300 km autossa

Otsikko kertonee aika paljon mun viime viikosta.

Ensin olin keskiviikkona Teekkarityttöjen exculla Pirkkalan lennoston avoimien ovien päivässä. Haluan ilmavoimiin!!!! Siellä ne oikeasti lentää niitä koneita, toisin kuin liikennelentäjät, jotka vaan parkkeeraavat ne. Wäh. Miinuspuolena on sitten mahdollinen sotaan joutuminen. No olen siihenkin liian lyhyt, että aivan sama. :P Mutta siis TAHTOO!!!!! *itkupotkuraivari* ;) Siinä tuli siis sellaiset yli 400 km ajamista. En muista ikinä nähneeni sellaista rankkasadetta kuin takaisintullessa, ekat 100 kilsaa eli tunnin ajan satoi ihan koko ajan kaatamalla. Kiva ajaa sellaisessa säässä.

Torstaina lähdettiin sitten Rovaniemelle. Oltiin siellä vain yksi päivä, eli perjantai, jolloin tehtiin kunnon ajelu maalaiskunnan puolella. En ollut vuosiin käynyt Oikaraisen lossilla. Käytiin myös Imarintiellä, joka on pieni metsätie jossa opettelin ajamaan. :) Tuli nostalginen olo.

Lauantaina sitten lähdettin takaisinpäin. Ajettiin Tahkolle, jossa on Yhtyneiden mökki. Isi on ollut siellä ennekin ja on yrittänyt houkutella muakin mukaan, mutta en koskaan innostunut. Olin täysin väärässä, sillä se paikka oli upea. Se mökki oli iso ja upealla paikalla ihan laskettelurinteitä vastapäätä. Vieresessä ravintolassa (Piazza) oli hyvää härkäruukkua ja älyttömän hyvännäköinen tarjoilija. ;) Jos isi menee sinne ensi talvenakin hiihtämään, mä ängen mukaan.

Mentiin Tahkolle Hyrynsalmen kautta. Siellä siis pelataan kesällä suofutiksen MM-kisat. Ihan nätti paikka, tie sinne kulki jylhien maisemien läpi.

Sunnuntaina sitten ajettiin kotiin. Heinolan jälkeen teki mieli alkaa kitistä, kun olin ihan nuutunut ja puutunut. Yhteensä kilsoja tuli viiden päivän sisään yli 2300. Hihheijaa, en halua nähdäkään Zafiraa vähään aikaan.

Eilinen oli ihana. Tosin voiko yksi hyvä päivä muuttaa kaiken?

Ja ehkä yksi vain tajusi. :D

[Liikenne]