7.5.04

Ei helvetti mikä päivä

En ole ikinä ennen mokannut yhtä pahasti kuin tänään, tai ainakaan niin että mun virheeni vaikuttaisi yhtä laajalti.

Enkä ole ikinä ennen pelännyt saavani potkuja töistä.

Olin siis töissä, aamu meni ihan hyvin. Siivosin vanhoja taittoja pois palvelimelta ja kaikki sujui ihan hyvin kunnes vahingossa onnistuin siivoamaan pois myös Slammerin ilmestymättömän numeron kaikki jutut. Siinä tuli pieni paniikki. Onneksi se lehti oli jo mennyt painoon ja niistä jutuista (suurimmasta osasta ainakin) oli varmuuskopiot. Huh. Ehdin kuitenkin pelästyä todella pahasti.

No seuraavaksi sitten siirryin Painonvartijoiden kimppuun. Onnistuin sitten vahingossa siirtämään arkistoon (ja ehkä deletoimaan osan lopullisesti) myös ilmestymättömän numeron kaikki jutut. Tässä tapahtui siis kaksi eri virhettä, joilla oli kuitenkin sama seuraamus. Painonvartijoiden numero ei vaan harmi kyllä ollut vielä mennyt painoon. Hehhee. Periaatteessa ne jutut oli tallella, mutta toimitus ei saanut niitä näkyviin. Ja lehti oli menossa tänään painoon. Eikä niistä jutuista ollut varmuuskopioita.

Pomo lähti sitten selvittämään asiaa ja sai sen lehden pelastettua. Huh. Mutta sen vajaan tunnin ajan mitä siihen meni mä tosiaan pelkäsin tuhonneeni koko lehden ja saavani potkut ja ties mitä.

Ihan kamala päivä siis. Äsken se kaikki purkautui parinkymmenen minuutin itkukohtauksena...

[Ambulanssi] Asun sairaala-alueen vieressä.