4.5.04

Mandariini vai klementiini?

Kävin äsken tossa lähimmässä Pikkolossa. Se on ainoa ravitsemusliike tässä lähellä josta saa muutakin kuin roskaruokaa kello yhdeksän jälkeen. Se on tosin aika helkatin kallis paikka. Mutta se liike on tavattoman suloinen kun se on niin pieni! :) Ja lisäksi niiden paninit ovat ihania... Ostin klementiinejä.

Vappu meni ihan hyvin. Mua väsytti ihan tajuttomasti, jaksoin hädintuskin kolmeen saakka. Päätin siis joskus kolmen maissa mennä katsomaan olisiko Juho tullut jo kotiin (se oli järkkärinä Dipolissa) tai olisiko joku sen kämppiksistä mahdollisesti hereillä ja niiden yhteisissä tiloissa. No ei ollut. Mä sitten päätin jäädä siihen solun oven eteen (en siis ollut varsinaisesti rappukäytävässä vaan siinä ihme "välitilassa") odottaa, kun en jaksanut muuallekaan enää mennä ja joku oli arvellut järkkäreillä kestävän korkeintaan puoli neljään saakka. Mä sitten odotin ja odotin, se lattia oli aika kylmä. Jossain vaiheessa nukahdin siihen ja heräsin kun toinen Juhon kämppiksistä tuli kotiin.

"Mitä sä siinä teet?"
"Odotan Juhoa..."
"No tuu ees tonne solutilaan"

Menin sitten Juhon sänkyyn nukkumaan, en jaksanut edes meikkejä pestä. Olin juuri unen ja valveen rajamailla kun ovi aukesi ja joku nainen tuli. On aika skitsoa maata poikaystävän sängyssä kun joku vieras nainen tulee sisään ja sanoo:

"Oho, täällä on jo joku."
"Joo, Johanna päästi mut sisään."

No sillä oli mukanaan joku mies, olivat vailla yöpaikkaa ja Juho lainasi avaimiaan että pääsivät nukkumaan sen sohvalle. Todella kiltisti tehty, etenkin kun se ei edes tuntenut sitä pariskuntaa.

Herra itse sitten tuli joskus puolen tunnin päästä, menin avaamaan.

"Miten sä tänne pääsit?"

Tämä oli jo toinen kerta sillä viikolla kun Juho kysyi multa tota. Edellisellä kerralla oltiin tultu noin 10 minuuttia aiemmin samalla ovenavauksella, mutta joku oli niin kännissä ettei muistanut sitä. "No ei varmana tultu." :D

Loppuyö (tai mikä yö se enää oli) meni sitten ihan rauhassa. Aamulla sain vielä kuohuviinipullon kun nousin tarpeeksi nopeasti. :)

Olisi pitänyt muistaa ottaa Juhon vara-avain tai tajuta että sillä tosiaan menee myöhään Dipolissa.

[Liikenne]