12.5.04

No avaudutaas nyt sitten

Tunnen oloni oikeasti epäonnistuneeksi. Se, että en pysty opiskelemaan 3 noppaa kokeakoulumatikkaa yhdessä yössä, vituttaa. Vaikka sen pitäisi oikeasti olla ihan päivänselvää, että se vaatii hieman enemmän kuin joku espanjan ykköskurssi.

Vitutus ei tosin taida johtua tästä kurssista, vaan yleisesti ottaen kuluneesta lukuvuodesta. Mun keskiarvo on 2,47. Se ei ole kovin hyvä. Tietenkään ei voi odottaa, että se pysyisi samantasoisena kuin lukiossa, mutta 3,x olisi "ihan kiva".

Lisäksi mulla on jäänyt kolme kurssia roikkumaan ja yhden keskeytin kokonaan (ranska, jonka aloitan ensi vuonna uudestaan). Kyllä mä lukiossakin pudottelin aika surutta kursseja pois saadakseni kevyitä jaksoja ja suoritin niitä sitten myöhemmin. (En muuten kannata äikän kurssien itsenäistä suoritusta, en todellakaan.) Eli sikäli tässä ei pitäisi olla mitään uutta tai hälyttävää.

Toi keskiarvo tässä eniten häikkää. Se on tosin vain oire jostain muusta, eli siitä että mua ei vaan olisi voinut vähempää kiinnostaa. Niin, ja siitä että uskoin vakaasti selviäväni yhtä vähällä työllä kuin lukiossa.

Kiinnostuksen puute on pahinta. Mä olen nyt kai periaatteessa opiskelemassa omaa alaani, eli eikö kurssien pitäisi olla todella kiinnostavia ja innostavia? Sellaisia, että luennoille menee oikein mielellään, eikä kahviautomaatin kautta raahautuen? Ja mä kun todella halusin tänne. Ja haluan edelleen todella valmistua täältä. Mutta mä en vaan jaksa näitä peruskursseja. :P Okei, joku java ei oikein ole mun alaani, koska en tosiaankaan aio lukea sitä yhtään enempää. Mutta entä matikka (jonka tarpeellisuudesta voidaan olla montaa mieltä) tai dynamiikka? Tuta poj? Okei, se on tosin yleisen mielipiteen mukaan järkyttävän tylsä kurssi. Kansis on kivaa, samoin työpsyka. Ehkä mulla on toivoa. Fyssakin innostaa ajoittain. Ja matikastakin mä pidin alkuvuodesta, silloin kun käsiteltiin mun lempiaiheita, eli kompleksilukuja ja diffiksiä.

Mä olisin kai tarvinnut sen välivuoden. Nyt vietin sen opiskellen, mikä ei tehnyt hyvää mun arvosanoille eikä psyykkeelle. Tänä kesänä ryhdistäydyn. Mutta nyt nukkumaan.

[hiljaisuus]