12.5.04

Tuli vain mieleen

Kumpaa mä haluan enemmän: saada huonolla arvosanalla kolme opintoviikkoa, joita en edes tarvitse juuri nyt mihinkään, vai todella oppia sen todennäköisyyslaskukurssin sisällön?

Pääsisin tentistä luultavasti siis läpi minimipisteillä - jos sitäkään. Mitä helvetin järkeä sellaisessa on? Enkö mä käy tänkin kurssin periaatteessa oppiakseni asian, enkä vain päästäkseni siitä läpi ja saadakseni orekkini opintoviikkomäärän näyttämään hieman paremmalta. Tosiaan, ei tenttiä vaan elämää varten. Myönnän haukanneeni liian ison palan. Se kurssin on varmasti helppo ja sopii itseopiskeluun, mutta EI viimeisenä iltana ennen tenttiä. Ja mun keskiarvoni ei kaipaa enää yhtään ykköstä tai kakkosta laskemaan itseään. Suoritan todarin sitten varmaan ensi kesänä. Kävisin nyt sen kesäkurssin, mutta eka välikoe menee tuta poj:n tentin päälle, ja sinne mä tosiaan aion mennä. Joku raja kurssien roikkumaan jättämiselle!

Olen juonut liikaa energiajuomaa mennäkseni nukkumaan. Väsyttää pirusti, mutta uni ei tule. Tää väsymyksen aste alkaa jo käydä humalasta. Hihii.

Multa tulee siis 13 ov:ta tältä keväältä. Siis 13. Ei oikein sovi tutalaisen imagoon. ;) Kesken jätettyjä kursseja on kaksi, eli java ja dynamiikka. Java on mulle kamala henkinen ongelma. Musta ei tule DI:tä sen takia. Dynamiikan kestän ensi keväänä, sen ei pitäisi olla ongelma, jos vaan saan raahattua itseni luennoille ja laskareihin.

Tavallaan mä odotan jo syksyä ja mahdollisuutta tehdä kaikki toisin. Mä tosiaan toivon, että saan jostain revittyä motivaatiota opiskeluun. Olen kerran ennenkin kadottanut täysin motivaationi, mutta sain sen parissa viikossa takaisin. Sinänsä oikeasti positiivista, että tänään luin matikkaa yötä myöten, vaikka se niin skitsolta kuulostaakin. Mutta koko lukuvuosi on ollut aikamoista lusmuilua, niin pieni ylisuorittamisen yrittäminenkin on hyvä merkki. :)

No, 21.6. on tutapoin kesätentti. Nyt katse vaan sitä kohti. Ja syyskuussa fysiikan tentti, johon tosin en taida ehtiä lukea kunnolla kun elokuun olen poissa. Puhumattakaan javasta... Niin, eikä saa unohtaa kesätöitä. Ja lomaillakin pitäisi.

Rasittavaa, kun nyt on opiskelufiilis päällä, eikä ole oikein mitään, mitä päntätä. Tää reippauden puuska (lue: olen laiska paska) menee ihan hukkaan. ;P Tutapoita voisi huomenna katsoa. Höh, C1:stä ei ole tenttiä tulossa lähiaikoina.

Nyt nukkumaan.

[hiljaisuus]