11.5.04

Wahey

Matikasta tuli 3!!!! :):):) Ah. Vikasta välikokeesta tuli 6 pistettä, eli täydet ekasta tehtävästä (enempään en edes vastannut).

Vuosi sitten olisin ollut täysin musertunut kolmosesta, mutta nyt se lämmittää mukavasti mieltä ja nostaa keskiarvoa. Keskiarvo on tosiaan saatava ylös, nimittäin kaikki australialaiset yliopistot, joiden sivuja olen selaillut, vaativat edes kohtuullisen keskiarvon study abroad -opiskelijoilta. Nyt mulla on näemmä 2,47, espanjan kakkoskurssista tuli vain 4 (vain siksi, että ne välikokeet olivat niin helppoja, että opetettu simpanssikin pääsisi läpi).

Matikan ykköskurssin uusiminen arvosanalla 3 olisi kyllä aika pop.

Iih, kolmen kuukauden päästä mä olen toivottavasti jossain Ranskassa. :):):) Lainasin tänään kirjastosta Lonely Planetin oppaan Portugalista. Vaikka en sinne menisikään reilaamaan, niin osaanpahan ääntää portugalilaiset nimet suunnilleen oikein ja nauraa EM-kisoja katsoessani selostajien virheille. ;)

Ohhoh, kuukautiset alkoivat äsken. :o Ei muuten, mutta otin viimeisen e-pillerin sunnuntai-iltana. Merciloneja syödessä otin myös vikan sunnuntaina, ja menkat alkoivat vasta torstai-iltana. Nyt söin tosin pilleriä vajaat kaksi liuskaa putkeen, mutta eihän sen pitäisi vaikuttaa. Noh, ihan hyvä vaan että alkoivat nyt kun olen viikon verran inttileskenä (Juho on kertausharjoituksissa). Sinänsä ihan kiintoisaa nähdä, kuinka monta päivää nää kestää, kuinka paljon mä vuodan ja onko paljonkin kipuja.

[Bon Jovi: Always]