27.6.04

Hierojaa?

Poikaystävä, mielellään urheiluhierojan koulutuksen saanut sellainen, olisi nyt oikein mukava. Pyöräilin eilen semmoset 5 h, ja jalat ovat hieman väsyneet. Lähden tästä nyt kevyelle palauttavalle lenkille Bodomin ympäri, jahka saan kahvini juotua.

Kävin siis Porkkalassa eilen. Sää oli upea ja tie hieno. Harmi etten pääse elokuussa Prodekon, AS:n ja Athenen isojen pyöräretkelle sinne. :/ Pikku vinkki: yrittäkää keksiä reitti, jossa on mahdollisimman vähän Hangontietä. Sen viertä on kamala polkea, poikkeuksena se kerta kun poljin Kivenlahden tempon radan perjantairuuhkan aikaan. Ruuhkassa jumittavia autoja oli kiva ohitella. :D

Allez les bleus... Niin, onhan Kreikankin lipussa sinistä. Torstaina töissä esitettiin spekulaatioita Kreikka-Ranska-ottelusta, kaikki olivat sitä mieltä että Ranska voittaa. Minä sitten muistutin että sitä ottelua ei vielä suinkaan oltu pelattu. Ja niinhän siinä kävi, että Kreikka voitti ja meni välieriin. Tulee niin mieleen vuoden 1998 MM-kisat ja mun vastaavat kommentit Kroatia-Saksa-ottelusta. Pitäisi varmaan alkaa lyödä vetoa... Kreikan kerroin oli 8.

Musta tuntuu, että pystyn aikatauluttamaan reilini järkevästi. Tämänhetkinen suunnitelma on jotenkin seuraava: Nizza-Monaco-Avignon-Figueres-Barcelona-Andorra-Valencia-Córdoba-Sevilla-Marokko-Sagres-Lissabon-Bilbao-x-Pariisi-x-Brysseli-x-Amsterdam. Täytyy vielä heittää noi välimatkat
aikatauluhakuun ja keksiä noi paikat x. Toulousea muistaakseni on kehuttu ja Luxembourgissa voisi käydä. Figueresissa pysähdyn vain lounaalle, Dalí-museossa olen käynyt kolmesti ja sitä jonotusta ei kestä kukaan.

Mon café est fini, alors je viens. (Kahvini on loppu, siispä lähden. Menikö oikein?)

[Hiljaisuus]