25.6.04

Jalkapallo <3

Eilinen Portugali-Englanti oli upea. Se oli hemmetin jännittävä ja Portugali pelasi todella kaunista hyökkäyspeliä. Katsomo oli ihan täynnä ja tunnelma upea. Lisätään vielä muutama viime hetken maali, niin suuri ottelu on valmis. Portugalin selostajien huuto Portugalin voitettua oli hieno. Ainoa miinus oli, että matsi päättyi rankkarikisaan. Mä vihaan rankkareita, eilen en kestänyt katsoa.

Jos joku katsoi eilisen matsin kokonaan, ja edelleen ajattelee että jalkapallo on tylsää, niin sitten luovutan hänen suhteen. Toi oli yksi parhaista otteluista.

Paras on muuten varmaan Real Madrid-Deportivo la Coruña tammikuussa 2002 (Ja Real Madrid tosiaan on kotoisin siitä Espanjan Madrid-nimisestä pääkaupungista... ;) ). Katsoin sitä Teneriffalla hotellin baarissa, ja joku usalainen nainen tuli sanomaan mulle että "You'll going to have a heart attack". Mä eläydyn ehkä liikaa... Tai sitten paras on Portugali-Suomi 1-3 vuonna 2002. Kotijoukkueen nimi siis ilmoitetaan ensin, eli Suomi voitti Portugalin Portossa... :o

Ranska-Kreikka. Katsomaan.

[Tapio Suominen]