1.6.04

Lentämään :)

Hiphei, pääsen elokuussa lentämään. Täytyy vielä katsella kaikki halpalentoyhtiöt läpi, mutta ainakin V birdin lennot Hki-Düsseldorf(tai siis, jossain perseessä sadan kilsan päässä Düsseldorfista sijaitseva kenttä)-Nizza-Düsseldorf-Helsinki sekä kahden vyöhykkeen reililippu maksavat vähemmän kuin kaikki vyöhykkeet kattava lippu ja laivamatkat Tukholmaan ja takaisin. Siinä kahden vyöhykkeen lipussa on tosin aikaa vaan 22 päivää, mutta en mä koko kuukautta edes ehtisi reilata. Se riittää ihan hyvin.

Pitäisi vain saada lyötyä lukkoon lähtö- ja paluupäivät, niin voisin varata lennot ja pari ekaa yötä Nizzassa. Toisaalta mulla ei ole kauheasti joustovaraa, takaisin haluan olla Prodekon isohenkilötapaamisessa. Luultavasti tuun samana päivänä. :)

Mutta siis, näillä näkymin lähden keskiviikkona 4.8. klo 13.35 Helsinki-Vantaalta ja mua voi tulla vastaan samaiselle kentälle lauantaina 28.8. klo 13.00.* Nizzaan saavun tuolloin 4.8. klo 20.00 ja lähden sieltä etiäpäin luultavasti perjantaina 6.8. Takaisin lähden niin ikään Nizzasta ke 25.8. klo 20.30. Ton paluuyhteyden haluisin vähän järkevämmäksi. Ei oikein huvita saapua jonnekin Düsseldorfin laitamille klo 22.10. Mutta kaipa se siitä, jos vaan varaan majoituksen etukäteen. Ei mua sinänsä haittaa hengata pari päivää Düsseldorfissa, kai siellä jotain nähtävää on. Mutta täytyy nyt katsoa vielä esim. Ryanair ja mitä niitä nyt onkaan...

Oh fuck, mä olen kai ihan oikeasti lähdössä kahden kuukauden päästä. :o

[Hiljaisuus]

*Eikös tuo "näillä näkymin" ole yhteinen lauseenjäsen, joten ton ja-sanan eteen ei tule pilkkua?