13.6.04

Löysin ehdokkaani

Aion äänestää Vihreiden Johanna Sumuvuorta. Onneksi löysin sopivan ehdokkaan sopivasta puolueesta, muuten olisin varmaan päätynyt Piia-Noora Kauppiin, joka on erittäin pätevä mutta väärästä puolueesta. Enkä mä ole ihan samaa mieltä bensiiniverosta, mun puolesta sitä saisi nostaakin.

Nimim. kotikatuni ilma saisi olla raikkaampikin

Ylen vaalikone antoi mulle puolueet kiintoisassa järjestyksessä:

1. Suomen Kristillisdemokraatit (KD) 69%
2. Liberaalit 69%
3. Köyhien Asialla 68%
4. Suomen Keskusta 65%
4. Kansallinen Kokoomus 65%
6. Perussuomalaiset 62%
7. Suomen Sosialidemokraattinen Puolue 62%
8. Vasemmistoliitto 60%
9. Suomen Kommunistinen Puolue 59%
10. Ruotsalainen kansanpuolue 59%
11. Suomi - Isänmaa 58%
12. Vihreä liitto 56%

:D Kokoomus on noista ensimmäinen, jota mä edes mahdollisesti voisin harkita äänestäväni. Tuskin ikinä päädyn siihen.

Asiasta miljoonanteen, aion hakea vuoden päästä vaihtoon Ausseihin. :o Tai siis hakea nyt lokakuussa (silloin orekki ehkä näyttäis vähän paremmalta) ja lähteä ens heinäkuussa. Tällä hetkellä mulla on neljä yliopistoa harkinnassa, eli University of Adelaiden, Australian National University Canberrassa sekä University of Queensland ja Queensland University of Technology Brisbanessa. Sydney ja Melbourne ovat poissuljettu hintatasonsa takia, Perth sijaintinsa (päästäkseen seuraavaan kaupunkiin täytyy maksaa tähtitieteellisiä summia) ja kustannustensa takia. Harkitsen vielä University of South Australiaa, joka on myös Adelaidessa. Ilmaston takia toivon päätyväni Brisbaneen, Great Ocean Roadin takia Adelaideen (haluan polkea sen) ja yliopiston hyvyyden takia Canberraan.

Mutta ensin on saatava keskiarvo nousuun. Ekana tavoitteena on 5 tuta poj:sta. :)

Vähän väsynyt olo. Olen edelleen hieman kipeänä ja vika lasi boolia eilen taisi olla liikaa. Sopiva päivä opiskeluun, siivoamiseen, kenkien ostamiseen ja jalkapallon katsomiseen.

[Hiljaisuus]