19.6.04

Vesissä on eroja

Uusimmassa City-lehdessä oli juttu vesistä. Vedenjuonti on ilmeisesti maailmalla ja kohta myös Suomessa muotia. Ei tosiaan ole aivan sama mitä vettä juo, maku on hyvinkin erilainen eri vesimerkeillä. Parasta pullovettä on Espanjassa myytävä Lanjaron ja kraanavesistä parasta on kotikodin keittiön hanasta tuleva vesi. Katia voi todistaa, se on parempaa kuin muualla. Juhannuksena teen sokkotestin, eli otan lasillisen vettä jokaisesta kotikodin hanasta ja maistan onko niillä oikeasti eroja vai kuvittelenko mä vaan.

Parhaalta vesi maistuu krapula-aamuna. Silloin se on tosiaan elämän eliksiiriä. Kamalinta vesi taas on känni-iltana kun on ennen nukkumaanmenoa pakotettava itsensä juomaan kaksi isoa lasia vettä. Yh.

Asiasta toiseen, tein äsken ihanaa sinihomejuustocurrykanaa. Eli ruskistetaan 280 g marinoituja kanasuikaleita, heitetään sekaan murennettuna 100 g sinihomejuustoa ja Knorrin pussicurrykastike ohjeen mukaan valmistettuna (tähän tarttee maitoa). Annetaan hautua spagetin valmistumisen ajan. Nam.

Mulle on tullut jotain ihme antipatioita Italian jalkapallomaajoukkuetta kohtaan. Luultavasti kaikki alkoi reilu vuosi sitten kesällä kun Italia voitti Suomen Olympiastadionilla. Se kaatuilu oli järkyttävää, etenkin kun tuomari meni vipuun koko ajan. Alessandro del Piero oli kuulemma jopa naureskellut kentällä tuomarille... Ja toki tämä Tottin sylkemisjuttu. Ei saa tuomita koko joukketta yhden urpon perusteella, mutta silti.

Sitten kun vielä yleensä olen altavastaajan puolella (Real Madridin pelit poislukien), niin kannatin eilen Ruotsia Italiaa vastaan.

Ja nyt lukemaan markkinoinnista.

[Vesihana] Jossain asunnossa ollaan suihkussa.