25.7.04

Yleisön pyynnöstä

No niin, saatte haluammanne, eli raportoin taas elämästäni.

En ole viimeiseen viiden yön aikana nukkunut kertaakaan kuutta tuntia kauempaa, joten oloni on aika vetämätön. Piti lähteä pyöräilemään tänään, mutta saa nyt nähdä. Lyhyen psykologisen mielialatestin mukaan mun kannattaa jättää harjoitus väliin tänään. Testi löytyy Peak Performance -lehden nettijulkaisusta ja Iikoolaisen numerosta 2/2004.

Väsyttää.

Suolla oli hauskaa. Olin siis viikko sitten suopotkupallon MM-kisoissa Hyrynsalmella. Tulimme toiseksi jokaisessa ottelussamme. ;) Uskomattoman hauskaa oli! Suosittelen lämpimästi kaikille. Joku Beckham, joka valitti että rangaistuspilkun ympäristö oli liian liukas siinä Portugali-ottelussa, voisi tulla pelaamaan suolle, jossa pallo voi olla ihan siinä vieressä, mutta sitä ei saa ikinä lauottua mihinkään kun jalat ovat reisiä myöten jumissa suossa. Tai italialaiset, jotka syyttivät huonosta menestyksestään mm. liian pieniä kenkiä ja karheita sukkia, voisivat kokeilla laittaa aamulla päälle kylmän nihkeät housut, urheilurintaliivit, pelipaidan ja kengät. Yyh.

Jos saadaan joukkue kasaan, mä olen ainakin lähdössä ensi vuonna myös! Oli sen verran mahtavaa. Mudassa rypeminen <3

Fuksit saatiin jaettua fuksiryhmiin eilisessä isokoulutuksessa. Miten, se jääköön salaisuudeksi... Suurin osa on Helsingistä tai Espoosta, mikä on ehkä vähän harmi. Oli ihan kiva nähdä taas ihmisiä, mutta mulla oli jotenkin oudon ulkopuolinen olo. Tuntui että kaikki muut olisivat olleet hirveästi yhteyksissä kesän aikana, ja mä en ole nähnyt paljon ketään. Hmph. No mä olen tunnetusti huono pitämään yhteyttä ihmisiin, mulla on jotenkin omituisen suuri kynnys mailata/soittaa ja kysyä kuulumisia ja ehdottaa tapaamista. Äh, mä olen edelleen ihan liian ujo tai jotain.

[Hiljaisuus] Olen Tuomarilassa.