14.10.04

Nettipuheluita

Isi suositteli mulle äsken tällaista järjestelmää puhelimessa puhumiseen. Ainoa maksu on kuulokkeiden hankkiminen, ja ne maksavat halvimmillaan vain noin kympin. Jos siirryn esimerkiksi kälättämään Katian kanssa ilmaiseksi netissä, mun puhelinlaskuni tippunee aika reippaasti...

Voi vitun Hollanti. :( On hyvä että löysin taas jalkapallon. Toisaalta harmittaa, kun aina käy näin. Yääääääähhh. Miksei ne ikinä onnistu tärkeissä matseissa?

Sain vihdoin kerrottua äidille seurustelevani. Äiti kyseli jotain muutamasta eksästäni ja sitten että olenko tavannut jonkun kiinnostavan. Se jätti mut onneksi heti sitten kyydistä pois, joten säästyin toistaiseksi kysymystulvalta. Mutta eiköhän äiti tässä lähitulevaisuudessa halua tietää Elmosta muutamia olennaisia asioita, kuten onko se tumma vai vaalea. En edes vitsaile, äidin mielestä tuo tuntuu olevan varsin olennainen seikka.

Mä en jotenkin vaan tykkää puhua miesasioistani (etenkään äidin kanssa). Tai joskus tykkään, mutta menen sitten ihan lukkoon kun en halua hukuttaa keskustelukumppaniani siirappiin. Mutta siis se, että en hehkuta Elmoa joka välissä, ei tarkoita ettenkö mä olisi ihan järjettömän ihastunut. On se vaan niin ihana ja mä olen todella onnellinen sen kanssa.

Muiden miesasioista on toki hauska kuulla. :) Paitsi äidin, tosin saattaa johtua siitä että en kestä sen miesystävää.

[Hiljaisuus]