7.12.04

Äh

Onpas masispäivä. Oksensin aamulla, sen jälkeen on ollut tasaisen huono olo. Söin lääkehiilitabletteja, jotka auttoivat kyllä hieman.

Mitään produktiivista (ts. espanjan tai fysiikan lukemista) en ole saanut aikaan.

Nyt olis Poran kinkerit, mutta en voi mennä sinne koska pahoinvointi ja espanja. Voi vittuperkelesaatana. Sori mun kielenkäyttöni.

Koiranäyttelyissä veteraani-ikä on muuten nostettu, eli se on nykyään 8 vuotta. Depsulla on siis vielä 1,5 vuotta aikaa veteraaniksi. Voitaisiin ottaa tavoitteeksi ROP-veteraani vuonna 2008... ;)

Vinttikoirat on kyllä ihania. Best in Show oli faaraokoira, tosi upea yksilö tottakai, mutta ei nyt ihan mun lempirotuani.

Tää päivä on kyllä niin perseestä. Mun teksteistä saa ehkä sellaisen kuvan, että mun elämäni olisi tosi paskaa, kun mä valitan tänne niin usein. Mutta mä en osaa kirjoittaa mitään "iih, kun kaikki on niin ihanaa, hauskaa ja superihkua" -hehkutusta, mun mielestä se näyttää vaan typerältä.

Toisaalta en jaksaisi valittaakaan. Tai siis uskaltaisi Mä en yleensä pysty kertomaan, jos jokin on vialla. En vaan uskalla, koska pelkään vastapuolen reaktiota. Pelkään, että mulle nauretaan tai että se toinen loukkaantuu (tämä siis siinä tapauksessa, että ongelma johtuu siitä toisesta). Tai että avautumisen kohde ei ymmärrä miksi mua surettaa, tämä tosin on noiden kahden muun vaihtoehdon taustalla. Tai pitää mua typeränä.

Ja sitten jos mä yritän avautua, sanat kirjaimellisesti takertuvat kurkkuuni enkä saa mitään ulos.

Niin, ja siis mua painaa nyt muutkin asiat kuin mahatauti ja kokeet.