25.12.04

Hyvää joulua

Olen flunssassa. Jee. Haluan kotiin mököttämään omassa rauhassa, lojumaan omaan leveään sänkyyni ja katsomaan Dariaa videolta.

Sain oikein ihania lahjoja (erityisesti Sinin tekemä kalenteri oli upea), enkä YHTÄÄN yöpaitaa. Uskomatonta. Tosin sain 100 euroa rahaa, eli voin ostaa yöpaidan, jos sellaista kaipailen...

Olin keskiviikkona uudestaan Polyteknikkojen kuoron joulukonsertissa ja sen jälkeen karonkassa ravintola Sea Horsessa (taivaallista pihviä), jonka jälkeen vielä jatkoilla kuoron kämpällä. Elmolla oli jotain raha-asioita selvitettävänä, eli se istui aika pitkään koneen äärellä ja mä juttelin toisessa huoneessa ihmisten kanssa. Sinä aikana kaksi ihmistä tuli sanomaan Elmolle, että eikö sen täytyisi pitää seuraa tyttöystävälleen ja joku kysyi multa, että eikö mua haittaa se että mun poikkis on vaan koneen äärellä.

Siis anteeksi mitä? Viihdyin ihan hyvin ilmankin Elmoa, mun mielestä on ihan kiva tutustua uusiin ihmisiin. En koe mitään tarvetta roikkua siinä koko aikaa. Okei, ehkä mua olisi harmittanut, jos en olisi voinut sietää ketään muuta ihmistä siellä.

Järkytyin tosin aika pahasti eräästä kuulemastani asiasta, joten ehkä se näkyi ulospäin.