30.12.04

Ihan ensiksi osanottoni kaikille Aasian katastrofilla kuolleiden tai kadonneiden omaisille. Itse en onneksi tunne ketään, joka olisi ollut sillä alueella. Mutta siis ihan kamalaa.

Katsoin eilen ekaa kertaa mäkihyppyä tällä kaudella. Ihmettelin miksi Hannawald ei hyppää, ja sain kuulla Katialta että Hanni on sairastunut anoreksiaan eikä kilpaile tällä kaudella. Kaipa se oli odotettavissa, herrahan oli ihan järkyttävän laiha. Mutta silti aika kamalaa. Ei tosiaankaan ole Hannawaldin uran (ensimmäinen, joka voitti samalla mäkiviikolla kaikki osakilpailut) arvoinen lopetus.

Saksan mäkihypyllä ei mene nyt kovin hyvin, Sven Hannawald on syrjässä ja Martin Schmittin hyppy on ollut hukassa jo pidemmän aikaa. No en sure, Ahonen on voittanut kaikki maailmancupin osakilpailut tänä vuonna. :)

Aion nyt alkaa seurata taas mäkihyppyä ja jalkapalloa. Lisäksi alan pyöräillä taas. Nuo asiat ovat tuottaneet minulle mielihyvää muutama vuosi sitten, en näe mitään syytä mikseivät ne voisi sitä tehdä nytkin. Urheilukanava vielä tukee päätöstäni alkamalla näyttää La Ligan otteluita (siis Espanjan liiga).

Lisäksi alan taas opiskella kunnolla, päätän mihin lähden vaihtoon ja kuinka pitkäksi aikaa (tällä hetkellä San Sebastianiin syyskuusta helmikuun puoliväliin), laihdutan terveellisesti 10,5 kg (tiedän olevani normaalipainoinen, mutta en ole tyytyväinen kehooni, toisin kuin kaksi vuotta sitten, jolloin olin juurikin tuon 10,5 kiloa kevyempi) ja hankin mielenkiintoisen kesätyön. Tai edes kesätyön. Ja lähden kanssa sinne vaihtoon.

EDIT: Ahonen tuli yhdessä osakilpailussa vaan toiseksi. Malysz voitti.