28.3.05

Demi <3

Isi tuli tänään kotiin, ja kehui mua kun olin kerrankin oikeasti siivonnut koko talon oltuani Deliä vahtimassa. Kannattaa siis olla tosi sotkuinen ihminen, niin saa hirveästi kehuja, kun kerrankin siivoaa. ;D

Deli oli ihan reppana aamulla, se seuraili koko ajan isiä, ettei isi vaan katoaisi taas viikoksi.

Joko kaikki idiootit demittää pääsiäislomalla, tai sitten mä olen vaan lahjakkaasti missannut kaikki asiakeskustelut. Tän päivän paras taisi olla tyyppi, joka väitti että matkatoimistoja ei enää tulevaisuudessa tarvita, kun ihmiset varaa pakettilomansa netistä. Höhö, mikäköhän ne pakettilomat sitten järjestää? Internetkö?

Hirveän suuri kynnys nauraa julkisesti jollekin Demin keskustelulle. Kyseisen forumin mainehan on lievästi sanottuna kyseenalainen, eli että siellä käy vain teini-ikäisiä tyttöjä. Luultavasti keskimääräinen demittäjä onkin jotain 15-16-vuotias tyttö, mutta aktiividemittäjien keski-ikä on huomattavasti enemmän, ja aktiiveista löytyy jopa varsin huomattavasti poikia (asiaa voisi kai verrata TKK:n sukupuolijakaumaan siten että kaikki demittäjät ovat kaikki opiskelijat, ja aktiivit sitten kilta-aktiivit, joiden joukossa on paljon enemmän vähemmistösukupuolta).

Olennaisin asia kuitenkin on se, että Demistä löytyy järkeviä ja mielenkiintoisia keskusteluja, vaikka sen maine onkin mitä on. Onneksi ne idiootit keskustelut ja selkeät trollit oppii suodattamaan nopeasti. Ja toisaalta niillekin on hauska joskus nauraa ja väittää vastaan.