28.3.05

Levotonta

Olen jostain ihme syystä levottoman innostunut nyt. Ei hirveän hyvä idea klo 23.36...

Kuukauden päästä olen Portugalissa, jee. :) Luin tänään läpi Euroavian säännöt. Niissä ei puhuttu mitään vaalikokouksen kulusta, ja haluaisin tietää, miten tarkalleen ottaen vaalikokouksessa toimitaan, ts. kuinka pitkä esittely mun pitää valmistella itsestäni?

Oh god, mä puhun aina ihan liian nopeasti, kun pitää puhua julkisesti. Pitää vaan olla menemättä paniikkiin ja edes kerran elämässäni tietoisesti hidastaa puhettani.

Uusimmassa Euroavian Newsletterissä oli minut mukaanlukien viiden kv-hallitukseen haluavan esittelyt. Onneksi kukaan muu ei halua rahastonhoitajaksi, koska kaikki muut vaikuttivat helvetin kokeneilta Euroaviassa toimijoilta. Tosin käsittääkseni sitten vaalikokouksessa voi vielä ilmoittautua ehdokkaaksi. Sen Newsletterin perusteella tulisi aika Balkan-painottainen hallitus, muut ehdokkaat olivat Zagrebista (2 kpl), Belgradista ja Stuttgartista.

Ja parin viikon päästä Laura I:n ja joidenkin muiden kanssa Tahkolle lautailemaan lastenrinteeseen ja nauttimaan after skistä. :)