21.4.05

Olin jo valittamassa, kuinka mun vaihtoni koneelle aiheuttaisi ylitsepääsemättömiä ongelmia, koska haluan lukea ylimääräisen kaupallisen sivuaineen. Luulin, että se vaatisi joko valmistumista 7,5 vuodessa tai vaihdon väliin jättämistä. Mutta hitto vieköön, mullahan alkaa jo olla kaupallinen sivuaine lähes kasassa.

En todellakaan tiedä, mitä teen. Koneelle vaihtaminen merkitsisi sitä, että lukisin siis pääaineenani lentokoneen rakennesuunnittelua ja sivuaineenani lentokoneen aerodynamiikkaa, ja toki yritysstrategiaa ja kv-liiketoimintaa ylimääräisenä sivuaineena.

Mutta mitä mä haluan elämältäni? Mitä mä haluan opiskella? Tällä hetkellä tuntuu siltä, että tuta ei ole mun paikkani. Mä olen miettinyt jollain tasolla pois vaihtamista jo ihan liian kauan, yli vuoden verran jo. Mulle tulee hyvä mieli ajatuksesta vaihtaa koneelle. Pelkäänkin, että lentotekniikan opinnot eivät ole niin autuaaksitekeviä, kuin mitä mä luulen. Ja koneen peruskurssit taas... Voiko kurssi nimeltä "Valmistustekniikka" herättää kenessäkään suuria intohimoja?

Mä tuumin kesän yli, ja suoritan nyt kesällä kursseja, jotka käyvät tutkintooni hyvin vaihdoin tahi en. Elokuussa pitää sitten alkaa päättää jotain.