3.5.05

Tekniikka ei toimi

Jotenkin huomaa, että mä en lue tietotekniikkaa.

Mun koneeni tilttaa joskus, jos mä kuuntelen musiikkia. Aiemmin ongelma oli paljon pahempi, onneksi levyn eheytys auttoi.

Portugalissa tämä oli ainoa kannettava, joka ei suostunut yhdistämään nettiin. Tää löysi yliopiston verkon, mutta ei suostunut ottamaan VPN-yhteyttä. Isin mukaan ongelma saattoi olla palomuurissa tai joissain Yhtyneiden asetuksissa (tämä on siis isin entinen työkone).

Like I've said for million times, thank you Brian for trying to get this stupid thing to work. And thank you Nuno and Thomas for letting me use your computers.

As if any of you would ever read this... :D

Suomenkielinen Windows aiheutti kyllä paljon hupia, lähinnä pitkien sanojen takia (vertaa start ja käynnistä).

Ja tuo saatanan messengeri, joka heittää mut ulos kun olen tekemättä mitään 7 minuutin ajan. Webmessengeri ilmeisesti toimii kuitenkin. Yritän juuri asentaa meseä uudelleen. Euroavian kv-hallitus siis kokoontuu messengerin välityksellä, joten mun olisi hyvä saada se toimimaan.

EDIT: Niin joo, mun sähköposti kotona. Jos yritän käyttää esim. Outlookia tai Thunderbirdiä, en saa lähetettyä meilejä TKK:n osoitteiden ulkopuolelle. SSH-yhteys katkeaa, jos mulle tulee meili. webmail.hut.fi ja mail.hut.fi ovat joskus rasittavan hitaita.