26.5.05

You'll never walk alone

Kävin eilen pyöräilemässä isin kanssa Masalassa ja Hvitträskissä. Keskinopeus 21 km/h, ja musta tuntui että olisin voinut jatkaa vaikka kuinka pitkään.

Vuoden tavoite pyöräilylle on siis täytetty, ja nyt on vasta toukokuu.

Mestareiden liigan finaali Milan-Liverpool oli aivan uskomaton ottelu. Milan teki heti ekalla minuutilla maalin, ja johti puoliajalla 3-0. Liverpool teki sitten 6,5 minuutin sisällä 3 maalia ja tuli siten tasoihin! Uskomaton nousu. Enempää maaleja ottelussa ei nähty, joten jatkoajan jälkeen oli rankkarikilpailu, jonka Liverpool voitti. Loistava matsi. Liverpoolin kannattajat lauloivat You'll never walk alone:a jossain vaiheessa niin kovaa, että siitä erotti jopa sanat. Mahtavan kuuloista.

Hyypiästä tuli nyt Litmasen ohella toinen suomalainen, joka on voittanut Mestareiden liigan.

Etukäteen siis kaikki arvelivat, että ottelusta tulisi maaliton. Milan ja Liverpool kun yleensä pelaavat hyvin puolustusvoittoista peliä.