24.8.05

Nii-in, mut elämä on.

(Sori mä, mutta tuo karsea fraasi sopii niin hyvin fiiliksiini just nyt.)

Ajatus viikonlopulta: ihmisten pitäisi avautua enemmän ongelmistaan, koska ensinnäkin se helpottaa itseään, ja sitten muutkin tajuavat, että eivät ole ainoita, joilla on vaikeaa. En siis tosiaankaan ole iloinen siitä, että mulle tärkeillä ihmisillä menee huonosti, mutta on oikeasti kiva tietää, että en ole ainoa.

Toinen ajatus: jos opiskeluaika on elämän parasta aikaa, niin kuinka paskaksi se tästä muuttuu vielä? Oikeasti, kuka tuollaisen fraasin on edes keksinyt? Ei saa yleistää, hei!!!111!!!1111

PSO meni läpi. Huh. Mikään vastaus ei ees menny nollille. Arvosana ois voinu olla parempikin, mutta toisaalta, mun valmistautuminen oli vähän mitä oli. Tärkeintä on se, että mä ylipäätään suoritin sen kurssin. Se on aika hyvin viime lukuvuoden saldon huomioonottaen.

Lillrankin (tutan osastonjohtaja) haastattelusta Hesarista 22.8.:

"Suomessa puuhataan teknisen alan opiskelupaikkojen vähentämistä, mutta Espoon Otaniemessä ei hötkyillä.
Ainakin Teknillisen korkeakoulun professori Paul Lillrank tietää ettei omassa oppiaineessa, tuotantotaloudessa, ole yhtään ylimääräistä rönsyä.
"Tämä on eliittikoulu ja oppilaamme Suomen nuorison eliittiä.""

Meinasi mennä aamukahvit väärään kurkkuun. Ihan normaaleja ihmisiä tutalaiset on.

Ja jotkut vielä tosi umpisurkeita. Tai ainakin joku mä.

Loppuun vielä vähän positiivisempaa:

Joko kaikki peilit ovat muuttuneet hoikentaviksi, tai sitten mun 3 kilon laihtuminen näkyy jossain. Sonjakin sanoi, että mä olen hoikistunut. Jee! Enää 10 kiloa jäljellä, mutta en nyt ajattele niitä. Keskityn seuraaviin kahteen.

Ja mä muuten jään tutalle.

Katselin muuten millaisia sivuja ovat www.euroavia.org ja www.euroavia.com. Tuo .org oli kuulemma joskus pornosivu. Euroavia.com taas johtaa ruotsalaisen konsulttifirman sivuille:

"Euroavia International specializes in consulting services for airports and the aviation industry. Our services include market research, economic forecasting, cargo development and we organize conferences focused on the latest trends in the air cargo industry."

Ehkä mä sittenkin rupean konsultiksi...