11.8.05

Uaaah

Huomenna kotiin. Plah. Maanantaina meen vihdoin PSO:n tenttiin, mulla on viela noin puolet lukematta. Luin eilen junassa ja asken aamiaista syodessani. Seuraavaksi voisi menna kahville, ja lukea se ykkososa loppuun.

Matkustamisessa vaikeinta on lahteminen. Tykkaan olla irrallaan elamastani, en halua palata takaisin Suomeen, jossa pitaa ajatella kaikkia inhottavia asioita, kuten tentteja.

Erityisen hankalaa oli lahtea Zagrebista. Onneksi tosiaan palaan sinne 19.9., ja olen sitten noin parin viikon ajan perilla. Ihana kaupunki, ihania ihmisia ja Deanin auto ihan paras (keltainen avoauto :D). Ihmisilla oli muuten ihmeellisia luuloja Suomen alkoholipolitiikasta, kuten etta alkoholia ei myyda kaikkina viikonpaivina. Joku ihmetteli kanssa ruotsinlaivoja, mutta ma en osannut selittaa miksi risteilylla on niin hauskaa.

Toisaalta on kylla ihanaa paasta nukkumaan kunnolliseen sankyyn, suihkuun ilman rantakenkia, urheilemaan, syomaan tuttuja ruokia (mun maha ei tykkaa ulkomaalaisista ruoista) ym. Taytyy ajatella positiivisesti.

Varasin toissapaivana liput Euroavian Formation Workshopiin, lennan Belgradiin Prahan kautta 28.10. ja tuun takaisin 5.11. Tana vuonna tulee ainakin 10 uutta lentokenttaa (Lissabon, Budapest, Munchen, Koln-Bonn, Zagreb, Trieste, Stanstedt, Tampere, Praha ja Belgrad) ja kolme tai nelja uutta lentoyhtiota.

Koneenvaihdot rules.

Ehka kanssa koneelle vaihto.

Ja koneelta lahto.