4.9.05

Öäh

Mulla on kurkku ja vasen pohje kipeinä sekä vielä hieman krapulainen olo. Heeeelvetin hyvin menee siis.

Join perjantain sitseillä muistaakseni 8,5 alkoholiannosta, mutta mun viinapääni onkin vastaava kuin 13-vuotiaan pissiksen (äm-irkki muuten hauska :D). Torstaina tuli kanssa juotua hieman Paikka-X:ssä, joten ehkä ei ole ihme, että mulla on edelleen lievä heikko olo.

En kyllä kestä omia krapuloitani. Tosin eilinen oli aika siedettävä, sängyssä lojuminen on hyvää krapulatekemistä. :)

The Island on muuten hyvä leffa, kannattaa katsoa. Scarlett Johansson ja Ewan McGregor aika läähkyjä molemmat.

Tasan kahden viikon päästä olen muuten Helsinki-Vantaalla lähdössä Kölnin kautta Zagrebiin. :) Euroavian toimintasuunnitelma alkaa olla valmis, budjetti on vasta alkutekijöissä. *paniikki*

"Ajatukset tekee välillä ihan mitä sattuu, ja sitten kun ne alkaa hengata
tunteiden seurassa, niin ei voi tietää yhtään mitä seuraa."

Ajatus viime tammikuulta, sopii hyvin tähän viikkoon. Niin hyvässä kuin pahassakin.

Pieni torstain (ja vähän perjantainkin, alkoholi nostaa tunteet pintaan vähän muillakin kuin 13-vuotiailla pissiksillä) tunnekuohu (ei se nyt ihan kriisikään ollut) meni ohi, kun ajattelin asiaa järkevästi. Pahinta on kyllä edelleen se, että ylipäänsä mun mielenrauhani järkkyi.

Ja kaikki tajuu mitä mä tarkoitan. Sori.

Tykkään muuten ihan hirveästi omista hiuksistani ja huoneestani. Kuten Jenni sanoi, se näyttää ihan multa.

Voisin muuten alkaa opiskella Venäjää ja liittyä Hebaan (TKY:n venäjänkerho). Joskus vielä lähden junalla Siperian läpi Kiinaan, voisi ehkä alkaa tehdä jotain sen reissun eteen. Tai sitten vasta vaihdon jälkeen, sitä ennen mulla menee ihan tarpeeksi aikaa vaihtojuttujen säätämiseen ja Euroaviaan.

Älkää muuten kysykö, mihin mä lähden vaihtoon ja milloin. Kerron sitten, kun mulla on jotain konkreettista tietoa. Kaikki on vielä sen verran epävarmaa, että en uskalla sanoa yhtään mitään, kun kuitenkin päädyn jonnekin ihan muualle.

Nyt on taas ihan hyvä olo, ainakin noin henkisesti.