14.12.05

Äähhh

Tenttipaniikki, mutta siltikään en tee mitään. Maanantaina ois tentti, huomenna ja perjantaina töitä ja sit viikonloppu Tallinnassa. Mihinkäköhän aikaan ehdin lukea? Aivan.

Taitaa näyttää siltä, että mä suoritan semmoset 18 ov:ta tammikuun tenttikaudella, joka on tosiaan vaan kolmen viikon päässä.

Miten mä olen taas päätynyt tähän tilanteeseen?

Kannattaisi ehkä oikeasti vaihtaa alaa, kun opinnot ei vaan etene motivaationpuutteen takia. Lennonjohtajakoulutukseen olisi haku päällä, ehkä se olisi mun hommani? Toisaalta mä haluan opiskella, mä haluan hitto soikoon hankkia sen ylemmän korkeakoulutukintoni. Älkää kysykö miksi. Se on sopivan laaja-alainen, lennonjohtajan koulutuksella voi oikeastaan tehdä vain yhtä työtä, kun taas nykyisellä tutkinnollani voisin tehdä vaikka mitä. Jep.

Vituttaa vaan just nyt.

Työvuorolistassa ei ollut vielä kauheasti toiveita uuden vuoden osalta. Pari tyyppiä on poissa. Mä laitoin että haluan mieluiten olla päivän tai aamun töissä, mutta en yötä. Bussit kun ei muistaakseni kulje aamulla kauhean aikaisin, enkä halua maksaa taksia. Tosin yövuorosta saisi sen 20 euroa tunnilta, mutta silti. Lisäksi aloitan mieluummin vuoden lähtemällä töistä, kuin tulemalla töihin. Jos joku olisi keskustassa baarissa, niin voisi sitten suoraan töistä mennä sinne tai jotain. Kovinkaan moni ei tosin kai silloin ole baarissa?

Mutta siis toivottavasti mulla olisi aamu- tai päivävuoro, koska jonkunhan on oltava aamulla ja päivällä töissä aattona. Ja toivottavasti ne vuorot menevät niille, jotka ovat niitä toivoneet. Ens viikolla sitten tiedän miten kävi.

Joskus Zagrebissa vitsailtiin, että pidettäis Euroavian International Boardin kokous uutenavuotena. Mun mielestä se olisi nyt oikein hyvä idea. ;) Kyllä mä voisin ihan hyvin kokoustaa silloin, jos olisin siis paikassa missä on netti. Keskiyön aikaan voisi mennä kokoustauolle. ;)

Tänään tuoksui keväälle. Ihan kiva tuoksu muuten, mutta kun nyt on enää 10 päivää jouluun...

np: Hansonin joululevy (ihan pakko mainita epäkatu-uskottavuutensa takia, oikeasti se on hyvä levy)