29.12.05

Narnia <3

Narnian tarinat oli ihana leffa, pakko hankkia ne kirjat. Isi lupasi mulle synttärilahjaksi sen painoksen, missä on kaikki tarinat. Se on sopivasti Otavan kustantama, ja isukilla on lahjakortti sinne.

Lueskelin blogiani pääsykoekeväältä. Ääkkösten toimimattomuus on aika karseeta, mutta kyllä siitä saa selvää. Tein sit American Beautyt jo tokan opiskeluvuoden lopussa. Aika karseeta. Työnarkomaania musta ei kyllä tule, ei edes ihan tavallista uraohjusta. Sitä en enää pelkää. Ei tosiaan tällä opiskelutahdilla... Mä en tosiaan halua olla valmistumassa vuoden päästä. Ehei, mä haluan olla lähdössä vaihtoon silloin. Älkää kysykö minne, kerron sitten kun on jotain kerrottavaa.

Kesätöitäkin pitäisi alkaa miettiä. Haluaisin oikeastaan lähteä ulkomaille, mutta saa nyt nähdä. Kesätyö ilmailualalla ajaisi kyllä ulkomaiden ohi, mutta millä tahansa muulla alalla menisin mieluummin jonnekin muualle Eurooppaan. Euroopan ulkopuolelle en ole lähdössä, koska heinäkuussa pitää mennä Farnborough'n ilmailumessuille Lontoon lähelle metsästämään sponsoreita Euroavialle. Itq. ;)

Kahvi alkaa vaikuttaa, alan tulla taas hyvälle tuulelle. Olin ihan lopussa, kun tulin töistä. Aamulla oli tosi hiljaista, ja sitten iltapäivällä karsea ruuhka. Ja sit mulla on vielä menkat, ja ihan tosi plääh olo niiden takia.

Uusivuosi on vielä vähän auki, mutta ajattelin joka tapauksessa tehdä samaa mitä Lotta töistä, eli olla humalassa.

Kevään lukujärjestykseen tulee ihan liikaa päällekkäisyyksiä. Ilmeisesti ilmoittauduin äsken Helsingin Yliopiston espanjan kurssille. Toivottavasti ainakin.