7.3.06

Arkistot päivitetty

Lisäsin Arkisto-sivulle linkin arkistoihin viime kesäkuulta saakka. Jos et ole lukenut, ja jos sinulla on tylsää, niin ainakin elokuulta löytyy jotain mielenkiintoista (tai sitten ei) juttua Budapestista ja Zagrebista. Lisäksi löytyy linkki mun reilin muistiinpanoihin.

Lueskelin tässä päivänä eräänä reililippuani. Haluaisin niin taas lähteä kiertämään Eurooppaa, mutta ehkä odotan, että mulla on rahaa ja aikaa lähteä Etelä-Amerikan turneelle. Parin vuoden päästä sitten ehkä... En ole varmaan ikinä ollut niin vapaana kuin reilatessa. Jollain tavalla löysin itseni niiden kolmen viikon aikana, kun ainoa pysyvä asia olin minä itse ja mun hemmetin painava rinkka. No, parin päivän päästä pääsee Brysseliin ja Delftiin. :)

Kylmä. Oon Maarilla koodaamassa, tosin en taida enää jaksaa. Tää on ihan tuskaa, kun Mika, joka opiskelee tietotekniikkaa täällä, on Italiassa laskettelemassa. Vähänkö mä muuten viherrän kateudesta joka kerta, kun siltä tulee viestiä, vaikka mä en edes laskettele tai lautaile, JA oon itse lähdössä perjantaina reissuun. ;P

Noh, vuoroin vieraissa, ensi viikolla se pääsee kuulemaan, kuinka hyvää belgialainen olut on. ;D Hähää, oon karsea ihminen. Noh, ainahan esim. mun blogini teksteistä hyvin iso osa on ollut hehkutusta kuinka kivaa jossain paikassa X on.

Pankkitilin saldo on yllättävän hyvä, mistä mä oon saanu ne kaikki rahat? No en valita. Tein tosin tänään parhaani päästäkseni niistä eroon ostamalla olkalaukun sekä matkalukemiseksi Henning Mankellin kirjan Askeleen jäljessä (kuten Desmond Tutu sanoi, we all love Wallander).

Mankell on edelleen mun tänhetkinen kirjailijasuosikki. Hirveän addiktoivia kirjoja, suosittelen lämpimästi.