14.6.06

Sisustamista

Ajattelin laittaa huoneeni sisustusta vähän uusiksi. Tykkään ihan hirveästi huoneeni sisustuksesta, mutta alan olla vähän kyllästynyt siihen.

Näin ensiksi ajattelin hankkia Ikeasta punaisen maton ja päiväpeitteen. Ne sopisivat tummanpunaiseen sohvaani, ja voisin sitten vaihdella niitä nykyisten tummansinisten kanssa. Lisäksi haluan erivärisiä tyynyjä, joita voi laittaa sohvaa pehmentämään.

Sitten kuun lopussa aion maalata vitriinini, "ruokapöytäni", ruokapöytänä toimivan tuolini, kirjahyllyni ja mahdollisesti kirjoituspöytäni. Väreistä en osaa sanoa, mutta haluan ainakin johonkin turkoosia. Ajattelin pysytellä lämpimissä sinisissä, turkooseissa ja violeteissa väreissä. Johonkin noista voisi laittaa jollain sabluunalla kuviota.

Joku uusi pöytälamppu voisi kanssa olla kiva. Tai sitten voisin pyytää isiä tai Mikaa tulemaan laittamaan mun kiskoilla kulkevat spotit seinään... Tekisin sen muuten itse, mutta en osaa käyttää poraa, eikä mulla edes ole sellaista.

Sit kanssa haluan jotain uutta seinilleni. En vain oikein ole valmis luopumaan mistään, eli Dalí-julisteestani taikka valokuvistani. Joku oma piirros voisi olla kiva, tosin ne tasan kolme mitä kelpuuttaisin seinilleni ovat jo vanhemmillani... Oveen voisi laittaa jotain, se on nyt todella ruma tummanruskea.

Että sellaista. Eräs radikaali ratkaisu voisi olla siivoaminen, varmaan näyttäisi kummasti erilaiselta, kun saisi kaiken turhan roinan pois.

Hassua miten ihmiset sisustaa tosi vähän soluhuoneitaan. Mä olen asunut tuossa kohta jo vuoden, ja vielä on jopa kaksi vuotta edessä. En kestäisi noin pitkää aikaa sisustamattomassa tilassa. Toisaalta olisi ihana, jos olisi joku pysyvä koti, johon voisi hankkia kaikkea kivaan just siihen asuntoon. Mutta siirtyyhän nuo kalusteet ja kaikki muut seuraavaankin asuntoon.

Ihan ehdoton lempijuttu on mun kirjahyllyni. Jahka muutan tarpeeksi isoon asuntoon, roudaan sinne kaikki Aku Ankat isiltä (lehtiä on 1991-2004 ja 2006 ->, taskukirjoja yli 100). :) Nyt ei mahdu mihinkään, tosin voisin hankkia joitain hyllyjä seinille, joihin laittaisi Akut... Toisaalta on kiva kun mun entisessä huoneessa isillä on paljon lukemista.

Sitten joskus isona haluan, että mulla on kotona yksi huone kirjastona. Seinillä olisi kirjahyllyjä, ja sitten siellä olisi ihanan pehmeä laiskanlinna lukemiseen.