8.2.07

Olen elossa!

Olen kärsinyt hyvin pitkästä kirjoituskrampista. Oon pari kertaa yrittänyt kirjoittaa jotain, mutta en ole saanut mitään hyvää tekstiä aikaan. Nyt sitten alensin laatuvaatimukseni normaalille tasolle, ja piru vieköön julkaisen tän tekstin. Seuraava onkin sitten helpompi kirjoittaa.

Täytin lauantaina 23. Käytiin Mikan kanssa syömässä Haikaranpesässä (ravintola Haukilahden vesitornissa), ja sen jälkeen juotiin sen luona ja pelattiin pöytämarjapussia. Mä taisin hävitä joka kerta. Illalla sit vielä baariin. Oli kyllä yks parhaista synttäreistä ikinä.

Kävin taas Teneriffalla perheeni ja Mikan kanssa, ja totesin että mun on ihan turha ylenkatsoa turistirysiä. Mä kuitenkin rakastuin matkustamiseen nimenomaan niiden ansiosta. Ja sillä saarella on oikeasti nähtävää ja koettavaa brittibaarien lisäksi. Mentiin köysiradalla melkein Teiden huipulle, näköala oli aika hulppea. 3500 metrin korkeudessa oli vaan vähän turhan hankala saada happea, etenkin kun olin vähän kipeänä.

Mun vatsaongelmiin tulee toivottavasti ratkaisu kahden viikon päästä. Kävin eilen verikokeissa, joissa katsotaan onko mulla laktoosi-intoleranssi, keliakia tai helikobakteeria vähän turhan paljon. Toivottavasti syy olis joku noista, seuraavat vaihtoehdot on sitten kilpirauhasen vajaatoiminta tai sappikivet. Tai niinnoh, en mä tiedä mikä noista ois se toivottavin. Ehkä laktoosi-intoleranssi, hyla-tuotteita kun on niin paljon.

Kesätöistä sen verran, että toivottavasti vietän kesän jossain ulkomailla.

Mut nyt biofyssan luennolle.