3.4.07

Laivalla ja Tukholmassa oli kivaa. Tarkenin ulkona ilman takkia, ja hetken ajan jopa harkitsin pitkähihaisenkin paidan poisottoa. Harmi ettei ollut kameraa mukana, olisi tullut ihanan aurinkoisia Tukholma-kuvia. Mä niin tykkään siitä kaupungista. En ostanut sieltä mitään, laivalta tarttui mukaan Lumenen puuteri, se oli alennuksessa. Olin tuolla siis Mikan sekä yhden Mikan kaverin ja tämän tyttöystävän kanssa. Miehillä ei ollut mitään turnauskestävyyttä, ne jäi lauantaiaamuna laivaan nukkumaan ja pyysivät meitä tuomaan Tukholmasta Burger Kingin ateriat. Ei tuotu. Oli oikein mukava reissu. Karaoken missasin, mutta ei se oikeestaan mitään, laulettiin hytissä mm. virsiä (:D), CMX:ää ja juomalauluja.

Pääsiäissuunnitelmia ei ole, silloin sunnuntaina tulee tosin 1,5 vuotta tuntemista Mikan kanssa. <3 Ihkuu hei.

Uusimmassa Cosmopolitanissa muuten sanottiin, että miehelle ei saa puhua mm. omista epävarmuuksista, väsymyksestä tai laihdutuksesta. Onneksi Mika ei lue Cosmoa, niin se ei tiedä tuota, ja mä saan jatkaa noista aiheista puhumista.

Muutenkin naistenlehtien selailu lehtihyllyssä on saanut mut herneytymään viime aikoina. Britticosmo varoitti, että jos mies ei kosi kahden vuoden seurustelun jälkeen, niin se ei aio koskaan kosiakaan, jolloinka kannattaa jättää se mies ja etsiä joku parempi. Just. Jenkkicosmo taas valitsi lukijoitaan sillä, että ehdottomasti oikea aika harrastaa seksiä ekaa kertaa kumppanin kanssa on, kun on seurusteltu kuukauden ajan. Ja mä kun aina luulin, että se riippuisi ihan suhteen osapuolien haluista ja arvomaailmasta. Jenkkilän Marie Claire puolestaan julkaisi pitkän jutun avoliitosta, en lukenut sitä kokonaan, mutta siis pointtina tuntui olevan, että se ei oikeastaan ole hyvä asia. Kannattaa kuulemma asettaa jokin takaraja avoliitolle (puoli vuotta tai jopa vuosi), jonka jälkeen sitten mennään kihloihin tai erotaan.

Mä itse kannatan avioliittoa ja haluan joskus ehdottomasti naimisiin, mutta en nyt ihan kuitenkaan alkaisi asettaa mitään aikarajoja naimisiin menolle... Tai merkkaisi kalenteriin päivää, jolloin saa/pitää harrastaa seksiä ekan kerran uuden kumppanin kanssa. Noh, ehkäpä noi lehtijutut voi selittää kulttuurieroilla (paitsi tuon Suomen Cosmon, se on ihan rehellisesti sontaa).