17.5.07

Enää neljä viikkoa lähtöön

Yritän miettiä, mitä ihmettä mä otan mukaan Yellowstoneen. Tällä hetkellä ongelmana on kengät. Mä tartten vähintään normaalit kengät kävelyyn, työkengät, juoksulenkkarit ja rantasandaalit. Ehkä myös jotkut sisäkengät, jos asuntolan kuntosalille ei voi mennä ulkokengillä. Vaelluskengätkin vois olla kivat, koska muuten luultavasti tuhoan noi kävelytossuni viikossa. Kengät vaan vie ihan liikaa tilaa!

Luultavasti takaisin tullessa lennän eka Bozemanista Bostoniin, ja oon sitten siellä sen viikon ennen kotiinpaluuta ja teen retkiä lähikaupunkeihin. Tai sitten mä tuun etuajassa New Yorkiin, koska yksi vaivainen viikonloppu ei voi riittää siihen kaupunkiin. Washington DC kiinnostaisi kanssa.

Teen näemmä kolmen vuoden välein jonkun suuremman matkan, 2001 Australia, 2004 reili ja nyt USA. 2010 sitten täytynee lähteä joko Kaukoitään, Etelä-Amerikkaan tai Etelä-Afrikkaan (siellä on futiksen MM silloin).

Yksi tentti jäljellä, sitten alkaa loma! Tai no, 9 opintopistettä ois tulossa parista kesäkurssista, jotka ehdin käydä ennen lähtöä.

Huomenna grillaamaan lappeen Rantaan Nooran luo. :) Toivottavasti on hyvä ilma. Mun ruokahalukin alkaa palautua, valitettavasti.