2.6.07

Hmph

Oon keuhkoputkentulehduksessa, tää ei oo yhtään kivaa. Nyt ei oo enää kuumetta, mutta en siltikään jaksa/uskalla lähteä illalla ulos kavereiden kanssa. Haluaisin kyllä, mä oon ihan homehtunut kotiin. :< Missasin serkkujen yo-juhlatkin.

Mut kahden viikon päästä oon New Yorkissa. :) Ja kolmen viikon päästä jo Yellowstonessa. :) Como pasa el tiempo, eli niin se aika kuluu.

Mika on Kanarialla, vähänkö mäkin haluaisin sinne. Tai Mikan tänne, miten vaan. Ollaan enää 8 päivää samassa maassa ennen mun lähtöä, sitten täytyy nukkua 100 yötä erillään. Ehkä mä en nyt ala liikaa ajatella asiaa, tulee vaan paha mieli.

Täytyy muuten hankkia se novellikokoelma, jonka yhteen novelliin Brokeback Mountain -leffa perustuu. Se nimittäin sijoittuu Wyomingiin, johon minäkin olen menossa. :) Viimenen Wallander-kirja, joka on itseasiassa myös novellikokoelma, pitää myös hankkia matkalle. Siitä pitäisi riittää lukemista pitkäksi aikaa, koska todennäköisesti loppumatkasta voin lukea ne novellit jo uudelleen. Ja sit tilata uusin Harry Potter Amazonista tai jostain, niin saan sen heti luettavaksi Yellowstoneen kannettuna.