21.8.07

Joopajoo

Sunnuntaina toista tullessa nain Castlen, Grandin ja Beehiven purkautuvan. Kamera oli tottakai yopoydalla, etta se siita paatoksesta. Grand on muuten maailman suurin ennustettavissa oleva geysiri, enka ole ennen nahnyt sen purkausta, eli ihan kiva vaikkei kameraa ollutkaan. :)

Syksy alkaa saapua, tanaan oli eka tosi viilea paiva. Asiakkaat on aamuisin tosi karttyisia, etenkin tana aamuna oli ihan kamalalla tuulella olevia ihmisia. Useimmat tosin sai hallintaan antamalla niille kahvia ASAP.

Enaa viitisen viikkoa Suomeen. :) Koti-ikava on iskenyt vasta nyt. Toisaalta pelottaa, etta mulla on enaa 3,5 viikkoa jaljella taalla puistossa! Apua! En halua lahtea, ja toisaalta oisin valmis lahtemaan kotiin vaikka heti.

Old Faithful oli muuten aika hieno pimeassa. Mentiin yksi ilta kamppisten kanssa katsomaan tahdenlentoja Old Faithfulin ymparilla oleville penkeille. Tahtitaivas on aivan ihana taalla, Linnunrata nakyy tosi selkeasti. Sen lisaksi tunnistankin sitten vaan Otavan. Myos aamun sumussa OF on varsin hieno. Normaalisti paivalla turistimassojen ymparoimana se on jo aika vanha juttu, ei enaa jaksa innostua. Se tosiaan purkautuu noin 90 minuutin valein.