9.9.07

Canyon <3

Blaah, uni ei taaskaan tuu. Tai ehka tulisi, jos menisin nukkumaan. En vaan kesta sangyssa pyorimista, mieluummin sit vaikka roikun netissa Cassien koneella.

Kaytiin tanaan Canyonissa, se oli aivan upea. Odottakaa taas vaan valokuvia... Pysahdyttiin kans jarvella, Lake Hotel on aika hieno ja ihan erityylinen kuin Old Faithfulin alueen rakennukset. Taalla kaikki on sellaista vahan romanttista, vanhaa hirsipuuta ja takkoja joka aulassa. Lake Hotel oli valoisa ja avara.

Huomenna mennaan illalliselle Inniin, saa nahda paljonko rahaa menee. Oon kylla taydellisen kyllastynyt meidan ruokalaan, odotan vaan innolla paasya omaan keittiooni. Pubista saa halvalla hyvaa quesadillaa ja juustoa pursuavia pizzoja, mutta siella tormaa kaikkiin ihmeellisiin friikkeihin. Meinasin eilen illalla joutua vaittelyyn Irakin sodasta, tosin se tyyppi oli ihan mukava.

Loysin tanaan meidan automatkalla pari uutta bandia, Barlowgirlin ja Superchickin. Jalkimmaisen lyriikkaa: "You need that boy like a bowling ball dropped on your head / Which means not at all" :D

Viikon paasta oon jo Bozemanissa nukkumassa tai stressaamassa lahdosta. Kahden viikon paasta oon Atlantin ylla. Kolmen viikon paasta sit varmaankin Espoossa. Apua. Kotiinpaluu innostaa ja ahdistaa.

Jos vaikka yrittais sita nukkumista.