22.10.07

Yritän edelleen sopeutua Suomeen. Kuukausi sitten olin vikaa päivää New Yorkissa, on vähän ikävä sinne. Ens viikolla ois tenttejä, vähän pelottaa miten käy. Sitten tenttien jälkeen lähden Mikan aveciksi sen työpaikan Tallinnan-risteilylle. Lähdetään perjantaina ja tullaan jo lauantaina takaisin, yöpyminen on Tallink Hotel&Spassa, jonka kylpylä näytti katsastamisen arvoiselta. :) Ihan kiva päästä vähän pois.

Mua ihmetyttää, kun aina välillä saa lukea jostain lehdestä, kuinka jotakuta ärsyttää tavisten pitämät blogit. Ei oo pakko lukea! Mä en halua julkkikseksi tän avulla (en kyllä muutenkaan), enkä tietääkseni pakota ketään lukemaan mun juttujani. Kirjoitan tätä itselleni ja kavereilleni. Ihan kiva tottakai, jos jotakuta tuntematonta kiinnostaa lukea tätä.

Kotona on kylmä. Patteriin ei tule lämpöä, vaikka se on täysillä ja ulkona on pakkasta. HOAS säästää lämmityskuluissa. Onneksi mulla on täkki ja kaksi päiväpeittoa. Mikan talossa tehdään patteriremonttia tänään ja huomenna, joten siellä on myös patterit pois päältä. Oli "ihanaa" herätä aamulla klo 8.15 kun putkimiehet tuli.

Ristorante Villetta Ruusulankadulla, ihan YTHS:n takana, on aivan ihana. Söin siellä viime viikolla elämäni parhaan pizzan. Menkää sinne, mutta kannattaa tehdä pöytävaraus, se paikka on nimittäin hyvin pieni.