13.12.07

Blah

Solubilsa tökkii, vaikka onkin aika mielenkiintoista. Huomenna ois eka välikoe, mulla ei ole mitään hajua onko siinä jokin minimipistemäärä läpipääsylle. Katsotaan miten menee, täytyy varmaan aamulla yrittää saada asioita lähimuistiin. Ensi viikolla sitten johtamista organisaatiossa ja strategiaa. Mullahan on kohta melkein koko sivuaine kasassa.

Urheilin eilen pitkästä aikaa, tein pilatesta, lyhyen punttitreenin ja sitten vielä juoksin pienen intervallitreenin. Nyt tuntuu mukavasti lihaksissa. :) Reilun viikon päästä pääsen taas laskettelemaan, parhaassa tapauksessa pääsen mäkeen viitenä päivänä! Eiköhän siinä ajassa kehity jo ihan mukavasti. Tartten tottakai lisää taitoa, mutta myös itsevarmuutta. Ne taitavat kehittyä yhdessä.

Hohhoijaa, tästä koneen ääressä lukemisesta ei nyt tuu oikeen mitään. Yritän siis vastailla vanhoihin välikoekysymyksiin, mutta olen tänä aikana mm. katsonut kevään kurssit ja niiden tenttiajat valmiiksi. Kirjasto taitaa kutsua kohta, jos vaikka saisin luettua työpsykaa tai strategiaa.